A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Nem mond le a titkosszolgálat vezetője, ezért vádemelést javasolnak ellene

Vágólapra másolva!
Az amerikai titkosszolgálat igazgatója nem akar lemondani, ezért vádemelést akarnak benyújtani ellene.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról az Origo korábban már beszámolt, közösen szólították fel lemondásra a republikánus és a demokrata párt kongresszusi delegáltjai az amerikai titkosszolgálat igazgatóját a Donald Trump volt amerikai elnök elleni merényletkísérlet miatt. Kimberly Cheatle azt mondta kongresszusi meghallgatásán, hogy a szervezet hibázott, mert nem tudta megakadályozni július 13-án a Donald Trump elleni merényletet. 

House Oversight Committee Questions USSS Director On Attempted Trump Assassination
Kimberly Cheatle
Fotó: Getty Images via AFP

A Fox News most arról ír, hogy a mivel a nő nem akar lemondani, ezért Greg Steube republikánus képviselő azt írta az X-en, hogy tervezi, hogy vádemelési cikkelyt nyújt be Kimberly Cheatle ellen.

Kimberly Cheatle elfogadhatatlan módon kezelte a Trump-merényletkísérletet, katasztrofálisan szerepelt ma a képviselőház Felügyeleti Bizottsága előtt, és nem hajlandó lemondani, így nincs más választásunk, mint a vádemelés. Ma délután benyújtom a Kimberly Cheatle elleni vádiratot.

Mint azt is megírtuk, az a fegyveres, aki múlt hét szombaton tartott pennsylvaniai nagygyűlésen meglőtte Donald Trump volt elnököt, néhány órával a politikus színpadra lépése előtt egy drónnal berepülte a helyszínt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!