Kiderült, hogy ki volt a Trump merénylőjének halálos áldozata

Donald Trump holds an election rally
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
A merénylő több lövést adott le Donald Trumpra, aki szerencsés módon csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Azonban egy ember meghalt a támadásban, és ketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek.
Vágólapra másolva!

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) az esetet Trump elleni gyilkossági kísérletként kezeli. A támadót a helyszínen lelőtték a hatóságok.

Mostanra kiderült, hogy a 20 éves Thomas Matthew Crooks áldozata Corey Comperatore volt, Buffalo Township nyugalmazott tűzoltóparancsnoka, aki Trump mögött ült.

A közönség tagjai megpróbálták megmenteni az életét a lelátón. Comperatore házas volt, és feleségével közösen, szeretetben nevelték lányaikat - írja a Daily Mail.

TRUMP, Donald
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje (k) feltartja kezét, miközben a védelmét ellátó titkosszolgálat ügynökei körbeveszik a Pennsylvania állambeli Butlerben rendezett kampánygyûlésen 2024. július 13-án
MTI/AP/Evan Vucci

A PA Trump-gyűlés a bátyám, Corey Comperatore életét követelte. Az egy ember iránti gyűlölet elvitte annak az embernek az életét, akit a legjobban szerettünk. Ő egy hős volt, aki megvédte a lányait. A felesége és a lányai most élték át az elképzelhetetlent. A kisöcsém most töltötte be az 50. életévét, és még annyi életet kellett volna megtapasztalnia. A gyűlöletnek nincsenek határai és a szeretetnek nincsenek határai. Imádkozzatok a sógornőmért, az unokahúgaimért, az édesanyámért, a nővéremért, értem és az unokahúgaiért és unokaöccseiért, mert ez olyan, mint egy szörnyű rémálom, de tudjuk, hogy ez a mi fájdalmas valóságunk

– írta a közösségi médiában Corey Comperatore nővére.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről