A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Áramütést szenvedett egy fiatal a gyoroki vasútállomáson

Vágólapra másolva!
Áramütés érte, és súlyosan megégett egy fiatal csütörtökre virradó éjszaka, miután felmászott egy vagon tetejére a romániai faluban.
Vágólapra másolva!

Felmászott egy 19 éves fiatalember egy vagon tetejére a gyoroki vasútállomáson csütörtökre virradó éjszaka, az illetőt áramütés érte, súlyosan megégett - írja a maszol.ro.

A vasúttársaság megosztott egy felvételt az esetről. 

Számos figyelmeztetés és nyilvános kampány ellenére, amelyek felhívják a figyelmet a vasútállomásokon, pályaudvarokon, a vasúton a szabályok be nem tartásának veszélyeire, sok fiatal még mindig életveszélybe sodorja magát! 

"Bár az elmúlt években csökkent a vasúti pályaudvarokon a vasúti kocsikba való bemászás után áramütést szenvedett emberek száma, tegnap este újabb tragédia történt a Ghioroc állomáson” – áll a bejegyzésükben. 

Korábban beszámoltunk róla, hogy áramütés ért két fiatalt az egri pályaudvaron, miután felmásztak egy vagon tetejére. Arról is írtunk, hogy munka közben meghalt egy távközlési vállalat alkalmazottja Aradköviben. Felmászott egy villanyoszlopra, ott rázta meg egy szigetelés nélküli vezeték.

Egy férfi és egy nő holttestét találták meg június végén egy jakuzziban a szlovákiai Gápelen. Mint kiderült, nekik is áramütés okozta a halálukat. Egy tini pedig egy meghökkentő videót akart készíteni, amikor szénné égette a saját péniszét. Májusban megrázott az áram egy férfit egy berettyóújfalui építkezésen, az illető a halálba zuhant. 

Nemrég Kolozsvár Szopor lakónegyedében egy háromtagú családot találtak holtan az udvarukban lévő felfújható medence közelében.

A szomszéd hívta a rendőrséget, miután egyiküket sem érte el telefonon, és átment hozzájuk. 

A rendőrök a három áldozatot fürdőruhában, élettelenül találták a medence mellett. Egyelőre úgy tűnik, hogy áramütés érte őket. Egy, a helyszínen tartózkodó villanyszerelő szerint az udvaron számos elektromos vezeték és villanykörte volt. 

Az elektromos panelből két elektromos vezeték futott át a medence felett, valószínűleg az egyik elszakadt, ez okozta a tragédiát.

Az áldozat egy 42 éves férfi, és a szülei, feltehetőleg éppen pihentek a medence mellett.

A rendőrség nyomoz az ügyben. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!