A Demokrata Párt és a Soros-család sziámi ikrek

alexsoros, kamalaharris
Kamala Harris és Alex Soros
Vágólapra másolva!
Mint kiderült, a Kamala Harris demokrata elnökjelölt és a Demokrata Párt nem tud semmilyen eredményt felmutatni, emiatt pedig Donald Trump és a republikánusok megszállottjává váltak. Az Egyesült Államokban ahogy egyre közelebb került a sorfordító novemberi elnökválasztás, úgy számos izgalmas esemény történt, valósággal felpörögtek a történések. A Magyar Nemzet megkeresésére Bryan Leib, az Alapjogokért Központ vezető kutatója elemezte a Joe Biden visszalépése utáni eseményeket. A vezető kutató arról a lényeges kérdésről is szólt, hogy a Demokrata Párt és a Soros család sziámi ikrek. Biden elnök, Harris alelnök és más vezető demokraták soha nem tennének nagyobb lépéseket anélkül, hogy Soros György és Alex Soros jóváhagyását ne kapnák meg.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban tapasztalható, hogy ahogy egyre közeledik a novemberi elnökválasztás, úgy egyre jobban felpörgött a kampány. Számos izgalmas dolog történt, többek között sor került a Demokrata Nemzeti Konvencióra (DNC), ahol Kamala Harris hivatalosan is elfogadta a jelölését.

Bryan E. Leib és Donald Trump
Bryan E. Leib és Donald Trump Fotó: Andrea Hanks / Bryan E. Leib / Facebook

Mindezek mellett pedig Rober F. Kennedy (RFK) felfüggesztette a kampányát, és kiállt Donald Trump korábbi elnök kampánya mellett. Ezzel pedig nagyban hozzájárulhat Trump győzelméhez. A Magyar Nemzet megkeresésére Bryan Leib, az Alapjogokért Központ vezető kutatója elemezte a Joe Biden visszalépése utáni eseményeket.

A lap megkeresésére a kutató elmondta, hogy a múlt héten zajló Demokrata Nemzeti Konvención a szónokok nem beszéltek a programjukról, hanem a republikánusokról és Donald Trumpról beszéltek. Megjegyezte: A baloldali demokraták Donald Trump és a mozgalmának a megszállottjai. Véleménye szerint ez azért van, mert valójában nincsenek tényleges eredményeik, amit felmutathatnának.

Arról is szólt, hogy az Egyesült Államokat már nem tekintik komoly országnak, mivel Joe Biden meggyengítette az Egyesült Államokat odahaza és nemzetközi szinten egyaránt. Véleménye szerint emiatt tört ki az orosz-ukrán háború, az októberi izraeli-palesztin konfliktus, továbbá ezért történhetett meg az, hogy Irán megtámadhatta Izraelt. 

Hozzátette: a világ olyan országai, mint Kína, Brazília, India és mások nem iktatnák ki az USA dollárt, ha Amerika erős lenne. Elmondta azt is, hogy az Egyesült Államokban jelenleg a migráció és az infláció jelenti a fő gondot.

A kutató szerint a demokratáknak nincsenek politikai terveik, félelemkeltéssel és Trump támadásával foglalkoznak, mert tudják, hogy a bázisuk ezt akarja látni. Azonban az, hogy nincs más üzenetük talán működött az előző választási ciklusban, most azonban kudarcot fog vallani.

Mint elmondta, az elnökjelöltséget elfogadó beszédében Kamala Harris jelenlegi alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje számos ígéretet tett a középosztály megerősítésétől kezdve az erős hadsereg biztosításáig. Ezekből azonban semmit sem lehet komolyan venni, hiszen az elmúlt négy évben alelnökként semmit sem ért el.

Izrael kérdésre térve a kutató elmondta: Joe Biden elnök, Harris alelnök és a demokraták nem barátai Izrael államnak és az izraeli népnek. Jobban érdekli őket, hogy megszilárdítsák muszlim szavazataikat Michigianban és Minnesotában, mint hogy támogassák az amerikai zsidó közösséget és Izrael államot. Elmondta azt is, hogy az országában egyetlen Izraelpárti párt van, ez pedig a Republikánus Párt.

Byran Leib Magyarországra térve elmondta, hogy Izrael nem az egyetlen, aki nem számíthat sok jóra. Biden elnök és David Pressman magyarországi nagykövet azt a megközelítést választották, hogy elidegenítik Magyarországot ahelyett, hogy megpróbálnának hidakat építeni. 

Arról is beszélt a vezető kutató, hogy Trump külpolitikája a "béke az erőn keresztül" elvre épül, míg Biden az országa érdekeit utolsó helyre teszi. Véleménye szerint az, hogy Joe Biden visszalépése után Obamáké nem támogatták Harrist, arra utal, hogy ellentétek vannak a Demokrata Pártban. Szerinte a demokraták sem örülnek annak, hogy a mostani alelnök a jelöltjük.

Az egész rendezvény során megfigyelhető volt a Soros-klán befolyása. Az ifjabbik Soros, Alex személyesen is részt vett a Demokrata Nemzeti Konvención, és lelkesen fotózkodott a párt politikusaival.

Legyünk tisztában azzal, hogy a Demokrata Párt és a Soros család sziámi ikrek. Biden elnök, Harris alelnök és más vezető demokraták soha nem tennének nagyobb lépéseket anélkül, hogy Soros György és Alex Soros jóváhagyását ne kapnák meg. Ahogy Soros György beleavatkozik Magyarország és Izrael politikájába, úgy teszi ezt Amerikában is, százszorosan

– mutat rá a vezető kutató.

A hét másik kiemelkedő híre az amerikai elnökválasztással kapcsolatban ifjabb Robert F. Kennedy bejelentése volt, aki támogatásáról biztosította Donald Trumpot. Lépése pozitív fogadtatásra talált a republikánusoknál - áll a lap cikkében. Ez a lépése pedig szavazatokat hozhat Trumpnak.

Mind Kamala Harris, mind alelnökjelöltje, Tim Walz korábbi pályafutása azt mutatja, hogy hatalomra kerülésük esetén a woke ideológia még erőteljesebb térnyerésére lehetne számítani. Ez pedig felértékeli az Alapjogokért Központ által életre hívott Wokebusters mozgalom fontosságát - mondta

A Wokebusters mozgalom, amelyet az Alapjogokért Központ és a CPAC Hungary indított útjára, kritikus fontosságú! Az Amerikában, Európában és szerte a világon zajló woke nonszensz miatt új seriffre van szükség a városban, aki egyszer és mindenkorra leszámol a woke mozgalommal. Büszke vagyok arra, hogy a Wokebusters tagja lehetek

– mondja Bryan Leib, és Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója szavait idézi: „Mi győzünk, ők veszítenek.”

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!