Eltűnt egy férfi a zetelaki víztározóban

Vágólapra másolva!
A 24 éves férfi pénteken indult úszni a romániai Zetelakán, de a vízből nem jött ki. A családjával nyaralt, ők kérték a hatóságok segítségét.
Vágólapra másolva!

Eltűnt egy 24 éves férfi pénteken a zetelakai víztározóban. A Hargita megyei tűzoltóság sajtószóvivője, Andreea Mirică elmondta, hogy 

a székelyudvarhelyi tűzoltó egység mentőcsónakkal és autóval, a hegyimentőkkel együtt vonult ki a helyszínre.

 A mentésben önkéntes tűzoltók is részt vesznek - írja a maszol.ro.

A keresést pénteken éjfélkor függesztették fel, amit szombat reggel folytattak a búvárok.

Nemrég az árvai víztározóban merült el egy 69 éves férfi, holttestét négy órán keresztül keresték. Egy 13 éves tinédzser pedig folyóba fulladt a romániai Buzău megyében.

A gyerek úszni indult délután, de nem ment haza.

 Este 8 órakor kezdték el keresni a tűzoltók és a búvárok. Éjfél után találták meg a holttestét, már nem tudtak rajta segíteni. Arról is már korábban beszámoltunk, július 1-jén strandolás közben három ember tűnt el Tokaj térségében a Tiszánál. Az eltűntek keresésében a borsodi rendőrök és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai és a társszervek is részt vettek. A keresés hamar eredményt hozott, július 2-án megtalálták a fürdőzőket, akiknek csak a holtteste került elő.

 Egy 17 éves fiú és egy 16 éves lány, valamint egy 49 éves férfi is a vízbe fulladt.

 Ahogy az később kiderült, a személyes holmijukat és egyikük kutyáját járókelők találták meg, akik azonnal értesítették a rendőröket. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!