Négy napig senki sem vette észre, hogy egy dolgozó meghalt egy irodában

Vágólapra másolva!
Az arizonai Wells Fargo dolgozója, a 60 éves Denise Prudhomme az asztalánál ült, amikor meghalt. Az iroda dolgozói csak négy nappal később vették észre a holttestét.
Vágólapra másolva!

Csak négy nappal azután, hogy "becsekkolt" a munkahelyére vették észre, hogy a 60 éves Denise Prudhomme holtan ül az asztalánál, olvasható a TheGuardian-ban megjelent cikkben.

Az arizonai rendőrség nyomoz a Wells Fargo egyik alkalmazottjának halála ügyében, aki péntek reggel bejelentkezett az irodájába, majd négy nappal később holtan találták az asztalánál. Helyi hírügynökségek információi alapján a 60 éves Denise Prudhomme augusztus 16-án reggel 7 órakor lépett be a Wells Fargo irodaházába, amely az arizonai Tempe államban található.

Augusztus 20-án az épület biztonsági szolgálata értesített a rendőrséget, hogy holttestet találtak – írja az AZ Family . A 12News-nak névtelenül nyilatkozó alkalmazott azt mondta, hogy egy kollégája az épület bejárása közben holtan találta Prudhomme-ot a fülkéjében.

A helyszínre érkezéskor a rendőrök megállapították Prudhomme halálát. A 12News jelentése szerint Prudhomme fülkéje a harmadik emeleten volt, távol a főfolyosótól, emiatt fordulhatott elő az, hogy napokig senki nem vette észre az esetet.

A 12News-nak nyilatkozó alkalmazott hozzátette, hogy többen panaszkodtak kellemetlen szagra, de azt feltételezték, hogy ez a vízvezeték-problémák következménye.

Egy másik alkalmazott megrázónak nevezte a történteket

Ez nagyon szívszorító, azon gondolkodom, mi lenne, ha csak ott ülnék? Senki sem néz rám napokig?

 Az alkalmazott hozzátette:

 Ha belegondolok, hogy így ült az íróasztalnál, rosszul leszek… nagyon szomorú és elgondolkodtató eset

Eközben a Wells Fargo szóvivője a 12News-nak elmondta:

 Mélyen elszomorított minket a Tempe-i irodánknál dolgozó kollégánk tragikus elvesztése. Részvétünket szeretnénk kifejezni a család és a szerettei számára ebben a nehéz időszakban. Munkavállalói segítségnyújtási tanácsadó szolgáltatásunkon keresztül tanácsadók állnak munkatársaink rendelkezésére, hogy átsegítsék őket ezen a nehéz időszakon. Teljes mértékben együttműködünk a Tempe-i rendőrséggel a nyomozás során.

A rendőrség szerint az első vizsgálat nem utalt szabálysértésre. A Tempe-i rendőrség bűnügyi nyomozóirodája jelenleg a Maricopa megyei orvosszakértővel együttműködve igyekeznek megállapítani Prudhomme halálának okát.

Itthon tavaly egy történt egy érdekes eset, egy irodai dolgozó bosszúból tönkretette kollégája autóját. Brit tudósok pedig kiszámították mikor a legaktívabbak az irodai dolgozók munka közben. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!