A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Három tinédzsert vádolnak egy híres amerikai színész meggyilkolásával

Vágólapra másolva!
Négy embert tartóztattak le Johnny Wactor, a "General Hospital" és az NCIS színészének meggyilkolásával összefüggésben - közölte csütörtökön a Los Angeles-i rendőrség.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, megölték a General Hospital és az NCIS sorozatok sztárját. A színész Johnny Wactort május 25-én hajnali 3:25 körül lőtték le "provokáció nélkül", miután befejezte a műszakját egy bárban, és elsétált az autójához. Amikor az autójához ért három ember állt vele szemben, akik egy emelővel felemelték az autóját, és éppen a katalizátort akarták ellopni. 

Augusztus elején a rendőrség képeket tett közzé a Wactor megölésével vádolt három gyanúsítottról és az autóról, amellyel elmenekültek. A rendőrség a lakosság segítségét kérte a tettesek azonosításához. A Wactor lelövésével vádolt gyanúsítottnak tetoválása van a bal szeme felett és a jobb oldali arcán. 

A három gyanúsítottat, akik mindhárman 18 évesek, gyilkosság miatt vették őrizetbe. Egy negyedik gyanúsítottat - a 22 éves Frank Olanót - bűnpártolás miatt tartóztatták le.

 A letartóztatások után Karen Bass, Los Angeles polgármestere közleményben az írta, hogy biztosítanunk kell, hogy azok, akik felelősek ezért a pimasz és szörnyű tettért, teljes mértékben felelősségre vonhatók.

A keddi sajtótájékoztatóján Wactor édesanyja, Scarlett Wactor felszólította Karen Bass Los Angeles-i polgármestert és George Gascón kerületi ügyészt, hogy: 

LA-ben változást kell elérni. Az emberek az egész országból figyelik önöket. És itt kell elkezdeni a változtatást

- írja az ABC.

Korábban megírtuk, hogy a 23 éves Kevin Andres Munoz Tovar megkínzott holttestét Tulua városában találták meg, több machetével ejtett sebbel - jelentette a helyi média. A rendőrök szerint egy fiatal férfit letartóztattak a gyilkosság gyanúsítottjaként. A rendőrség vezetője a helyi médiának nyilatkozott: "A lakosságtól időben érkezett információnak köszönhetően sikerült elfogni egy 19 éves férfit, aki állítólag részt vett Kevin Andres Munoz Tovar, ismert kolumbiai filmszínész meggyilkolásában. A többiek elmenekültek a helyszínről, de az információknak köszönhetően egyiküket sikerült letartóztatni."

A rajongók számára a hírességek halála mindig tragikus eseménynek számít – különösen akkor, ha egy sztár erőszakos halál, azaz gyilkosság áldozata. Összegyűjtöttük azt a 10 színészt (pontosabban olyanokat, akik híres vagy kevésbé híres filmekben szerepeltek, vagy épp haláluk miatt váltak legendává), akiket meggyilkoltak - amerikai, vagy amerikai kötődésű színészeket. Cikkünket itt olvashatja!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!