Újabb megrázó részletek derültek ki a Notting Hill-i karneválon történt késelésről

Vágólapra másolva!
Egy 20 éves férfit gyilkossági kísérlettel vádoltak meg egy 32 éves anya megkéselése miatt a Notting Hill-i karneválon. További két férfit szintén őrizetbe vettek. A három férfi között rokoni kapcsolat van.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, három férfit letartóztattak egy 32 éves anya megkéselése miatt a Notting Hill-i karneválon. 

A rendőrség szerint a nő a kisgyermekével ment a karneválra szórakozni, és belefolyt egy veszekedésbe, ami a helyszínen zajlott két csoport között.

Az anyát a támadást követően kórházba szállították, jelenleg is kritikus az állapota.

Shakiel Thibou ellen gyilkossági kísérlet, erőszakos rendbontás és támadó fegyver birtoklása miatt emeltek vádat szerda hajnalban - közölte a Metropolitan Police. A késeléssel kapcsolatban két másik férfi ellen is vádat emeltek. A 24 éves Sheldon Thibounak erőszakos rendzavarás, kábítófegyver birtoklása és egy mentős megtámadása miatt, a 22 éves Shaeim Thibounak pedig erőszakos rendbontás és szintén egy mentőszolgálat munkatársának megtámadásáért kell felelnie.

A Sky News szerint a három férfi testvér. A rendőrség közölte, hogy hétfőn a nyugat-londoni karnevál zárónapján további öt embert szúrtak meg és 230-at tartóztattak le.
 

Pár napja Manchesterben is megtámadtak három embert. Az áldozatok közül egy nő a helyszínen meghalt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!