A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Édesapja próbálta megmenteni a Norvégiában folyóba zuhant magyar fiút

Vágólapra másolva!
A tragikus baleset előtt a fiú képet szeretett volna készíteni a tájról, amikor véletlenül megcsúszott egy sziklán, és a folyóba esett.
Vágólapra másolva!

Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, tragédia történt egy magyar család norvégiai nyaralásán. Egy gyerek az erős sodrású folyóba esett és a mentőcsapatok csak két órával később tudták kiemelni a vízből.

Egy magyarországi család Norvégiában nyaralt, és a Sunndal közelében lévő Bondhuselva folyó környékén jártak, amikor a 13 éves fiú a vízbe esett. 

A gyerek az ösvény és a folyó közötti sziklára lépett ki, hogy fényképet készítsen, és a folyóba zuhant.

Később kiderült, a fiú édesapja ugrott be elsőként a vízbe, hogy megmentse fiát - írta meg a Mandiner. 
A fiú teste és lába egy kő alá szorult be, minden erejével próbált kitartani a vízben, de végül nem sikerült megmenteni. 

A fiú szülei - akik végignézték a balesetet - sokk hatása alatt kerültek kórházba.

 A mentőcsapatok több, mint két órán át dolgoztak azon, hogy megközelítsék a fiú beszorult testét, de az erős áramlás miatt még a tapasztalt búvárok és szakemberek is jó ideig életveszélybe kerültek volna.

Július végén arról is írtunk, hogy szelfizés közben halt meg egy 14 éves influenszer. Arról is beszámoltunk, hogy épp kacsintott szelfizés közben egy nő, amikor halálra gázolt egy motorost az Egyesült Királyságban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!