A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A baloldal azt akarta elfogadtatni az olimpián, hogy egy férfi nőket ver a ringben

Boxing - Olympic Games Paris 2024: Day 6
Fotó: Anadolu via AFP
Vágólapra másolva!
Egy férfi besétál a szorítóba, ahol egy nő áll vele szemben, és a célja az, hogy megverje. Ez minden normális ember számára elfogadhatatlan - mondta az olimpia egyik legnagyobb botrányára reagálva az Origónak Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője. Zila szerint a baloldali politikai erők arra használták ezt az olimpiát, hogy mindenkinek bemeséljék: az abnormalitás az új normalitás. További részletek az interjúban!
Vágólapra másolva!

Hogyan értékelhető, hogy a NOB engedte, hogy egy férfival boxoljanak a női versenyzők?

Úgy, hogy a progresszívek már a nőverést is bevonják a jogkiterjesztés és a felszabadítás köreibe. Ha józanul végig gondoljuk, hogy mi történik, akkor arról van szó, hogy 

egy férfi besétál a szorítóba, ahol egy nő áll vele szemben, és a célja az, hogy megverje. Ez minden normális ember számára elfogadhatatlan. 

olimpia, megnyitó, 2024
Fotó: Eurosport

Ezzel együtt már az olimpia megnyitója óta világos, hogy 

a baloldali politikai erők arra használták ezt az olimpiát, hogy mindenkinek bemeséljék: az abnormalitás az új normalitás.

Khelif brutálisan megverte az olasz ellenfelét, aki sírva adta fel a mérkőzést, azóta pedig kiderült, hogy a sportágat is otthagyja.  Jó és elvárható döntést hozott az olasz sportoló azzal, hogy feladta a mérkőzést?

Természetesen jó döntést hozott. Egyrészt egyetlen sportolótól sem várható el, hogy egy teljesen felborult pályán versenyezzen, másrészt már azzal, hogy kiállt, olyan mértékben vállalta a testi épsége kockáztatását, ami nem igazságos.

transznemű, olimpia
Fotó: Facebook/Bohár Dániel

Óriási volt a felháborodás az ügy miatt, sokak szerint ez nemcsak igazságtalan, de veszélyes is. Ön mit gondol erről?

Egy úszóversenyen, vagy az atlétikában sincs rendben, hogy nőket férfiakkal állítanak versenybe, itt azonban ennél sokkal többről van szó. 

A NOB egyrészt elveszi a lehetőséget a női bokszolóktól arra, hogy egy igazságos megmérettetésben megküzdjenek a bajnoki címért. Ugyanakkor nem véletlen, hogy Khelif nem vehetett részt a tavalyi világbajnokságon a nők között. 

Ezek a sportolók hosszú évek óta azért dolgoznak, hogy az olimpián a legjobbjukat nyújthassák, és elérjék az érdemeik szerinti eredményt. Az ő helyük a szorítóban van, a sportvezetőknek viszont az lenne a dolga, hogy kiszűrjék azokat, akiknek semmi keresnivalójuk sincs ott.

Mit mutatott ez az eset a világ, és az olimpia „állapotáról”?

Azt, hogy ideje észhez kapni, és visszatérni a normalitás talajára. 

A szabadság jó dolog, de ha azokat a korlátokat akarjuk ledönteni, amelyekre a szakadék szélén támaszkodhatunk, akkor le fogunk zuhanni.

hámoriluca
Hámori Lucának ez a férfi volt az ellenfele. Fotó: Hibrid Rezsim / Facebook

Miért erőltetik annyira ezt a fajta „politikát” a nemzetközi világban, és sokszor már itthon is?

Azért, mert a progresszív ideológia, és a woke szószólói a szabadság elfojtásának tekintik már azokat a kereteket is, amelyek a Nyugat sikerét és biztonságát garantálták. A zsidó-keresztény vallási és kulturális alapokat, a nemzeti összetartozást, a családot és a biológiai alapokon nyugvó nemi szerepeket is. Ezzel az embereket elválasztják egymástól, és irányíthatóvá, befolyásolhatóvá teszik őket.

Meddig lehet ezt az őrületet még tovább fokozni, és lehet-e mód arra, hogy ennek véget vessünk?

Az említett keretek lebontása elvezetett a Nyugat hanyatlásához, ami Európában zajlik a leglátványosabban. 

Az emberekkel el akarják feledtetni, hogy kik is valójában, eközben rájuk szabadítják a tömeges illegális migrációt. 

hámoriluca
Egy ország szurkolt Hámori Lucának. Fotó: MOHD RASFAN / AFP

Olyan tömegek érkeznek, amelyek tagjai egy másik kultúra és vallás rigorózus szabályai szerint élnek, és ezt itt is érvényesíteni fogják, főleg, ha már többségben lesznek. Ezt egyre többen veszik észre a kontinensünkön, ezért kap egyre nagyobb támogatottságot és lendületet a Patrióták szövetsége. Ahhoz azonban, hogy ez a projekt sikerrel járjon, szükség van arra, hogy ne csak egy pártpolitikai képződményként létezzen, hanem felépüljön mögötte egy hálózat, amely agytrösztökből, háttérszereplőkből, ifjúsági mozgalmakból áll. Az Alapjogokért Központ is igyekszik megtenni, ami rajta múlik, ezért indítottuk el a Wokebusters nevű kezdeményezésünket, amely különböző rendezvényekkel, konferenciákkal segíti a közösség építését. Ehhez mindenki csatlakozhat, aki tenni szeretne a normális világ alapjainak lerombolása ellen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!