A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nagy veszélyt jelent a nőkre az az őrült férfi, aki megszökött egy elmegyógyintézetből

Vágólapra másolva!
A rendőrség hajtóvadászatot indított egy erőszakos mentális beteg férfi felkutatására, miután negyedszerre is megszökött egy gondozási intézményből. A rendőrség szerint a férfi veszélyt jelent a nőkre.
Vágólapra másolva!

A 44 éves Balasankar Narayanant utoljára augusztus 4-én este 18:40-kor látták, amikor elszökött a gondozók elől, akik egy észak-londoni parkba vitték kísérővel. A rendőrség szóvivője a következőket mondta: 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri annak a férfinak a felkutatásához, aki egy ilfordi ápolási intézményből szökött meg. A 44 éves Balasankar Narayanant augusztus 4-én, vasárnap este 6 óra 40 perckor látták utoljára, amikor egy parkban elfutott a személyzet elől. Erőszakos tud lenni, és veszélyt jelent a nőkre - ha látják őt, kérjük, ne közelítsék meg, hanem azonnal hívják a rendőrséget!"

2021. október 7-én szökött meg először. Akkor a rendőrök hasonló felhívást intéztek a lakosokhoz. 2023. június 21-én újabb felhívást tettek közzé, megerősítve, hogy június 18-án ismét megszökött a gondozóitól. 2023. szeptember 22-én harmadjára is megszökött.

A felhívás szerint: 

Gyanítjuk, hogy a férfi a vasúthálózatot használja, és kérjük a személyzetet és az utasokat, hogy azonnal jelentsék, ha látják őt. Lehetséges, hogy már az ország másik végén tartózkodik."

Egyik eset után sem volt világos, hogy mikor és hol találták meg - számolt be róla a Daily Mail.

Nemrég arról is beszámoltunk, hogy megszökött egy skizofrén gyilkos Németországban, amikor pszichiátriai kezelésre vitték őt a börtönőrök. Megszökött egy beteg a budapesti kórházból is, nagy erőkkel keresték, mert az elmeállapota miatt segítségre szorult.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!