Holtan találtak három gyereket és egy férfit Angliában

Vágólapra másolva!
Három gyereket és egy felnőtt férfit holtan találtak angliai otthonukban. A rendőrség nagy erőkkel indított nyomozást az ügyben.
Vágólapra másolva!

A rendőrség nyomozást indított, miután három gyereket és egy férfit holtan találtak egy surrey-i otthonban. Úgy vélik, hogy a borzalmas incidens elszigetelt esemény, és nem hiszik, hogy bárki más is érintett lehet a környéken.

A Spelthorne állambeli Bremer Roadon történt tragédia körülményeinek feltárása most folyik. Lucy Sanders, a helyi rendőrség főfelügyelője a következőket mondta: „Ez tragikus veszteséget jelent a közösségünkben, és azon dolgozunk, hogy pontosan megállapítsuk, mi is történt."

Helyi idő szerint szombaton 13 óra 15 perc körül riasztották a rendőröket, ahol megtalálták a négy holttestet. Legközelebbi hozzátartozóikkal közölték a szomorú hírt.

Júliusban arról számolt be az Origo, hogy hajtóvadászat indult az Egyesült Királyságban, miután számszeríjjal három nőt meggyilkoltak Hertfordshire-ben. 

Az áldozatok még a kórházba szállítás előtt a helyszínen meghaltak. Az egyik áldozat egy BBC kommentátor, John Hunt felesége volt, a másik két áldozat pedig a lányaik. Az édesanya 61 éves volt, a gyerekek 25 és 28 évesek.

A helyi rendőrség nagy erőkkel kereste a 26 éves Kyle Clifford néven azonosított gyanúsítottat, majd az észak-londoni Enfield kerületben fegyveres rendőri egységek hamarosan őrizetbe vették.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a gyanúsítottat sérülten találták meg és orvosi ellátásban részesítették. 

A brit védelmi minisztérium később megerősítette azokat a médiaértesüléseket, hogy Clifford 2022-ben rövid ideig a brit hadsereg katonája volt. Az 58 éves John Hunt, aki korábban a rendőrség kötelékében szolgált, két évtizede a főleg sport- és közéleti műsorokra szakosodott BBC 5 Live rádióállomás lóverseny-közvetítéseinek vezető szakkommentátora.

Júliusban életfogytiglani börtönre ítélték a 31 éves Cameron Davist, miután tavaly februárban egy exeteri parkban rátámadt egy boltból sétáló nyugdíjasra, a 74 éves Lorna Englandre, kést rántott és halálra szúrta. 

Mint kiderült, a férfi 

órákkal azelőtt szabadult egy pszichiátriai intézetből, és már akkor közölte, hogy amint kilép az utcára, megöl egy embert.

A férfi ugyanabba a boltba tért be, ahová az idős asszony is, majd vásárolt egy üveg vodkát és egy konyhakést, ezután a parkban megvárta és rátámadt. Egy halálra rémült szemtanú azonnal értesítette a rendőröket, ám mire azok a helyszínre érkeztek, már nem lehetett megmenteni Lorna életét.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!