Megölték Gordon Ramsey egyik alkalmazottját

Vágólapra másolva!
Londonba utazott egy svéd szakács, hogy részt vegyen egy fesztiválon. Másnap eszméletlenül találták rá a nyílt utcán. Azonnal kórházba vitték, de már nem lehetett az életét megmenteni. Mint kiderült, a szakácsot brutálisan megverték.
Vágólapra másolva!

A 41 éves Mussie Imneut a The Brasserie főszakácsa volt, a The Arts Clubban Dubajban. A rendkívü elit étteremben a munkáját Gordon Ramsey, Alain Ducasse és Marcus Wareing irányította. 

Augusztusban a svéd születésű szakács Londonba utazott, hogy részt vegyen a a Notting Hill Carnivalon. 

Ám néhány nappal érkezése után, augusztus 26-án eszméletlen állapotban találták rá a fesztivál közelében. A férfit kórházba vitték, de négy nappal később belehalt a sérüléseibe. 

A rendőrség arról számolt be, hogy a szakácsot többször megütötték, mielőtt eszméletlenül a földre esett. Egyelőre arról nincs információ, hogy mi lehetett a támadás indoka, de az elkövetőt néhány nap után megtalálták. 

A 31 éves Omar Wilsont tartóztatták a le a gyilkosság gyanúsítottjaként

- írja a People.

Mussie Imnetu
Fotó: Mussie Imnetu/Instagram

Ahogy azt korábban megírtuk, gyilkossággal vádolnak egy brit vízvezeték-szerelőt is, aki egy portugáliai minifesztivál után halálra késelt egy szintén brit nemzetiségű férfit. A pszichiátriai vizsgálatok azt mutatták, hogy a férfi pszichózisban szenvedett a gyilkosság elkövetésekor, és a szemtanúk szerint kemény drogokat vett be a portugáliai Libelinha Venture községben tartott buli alatt. 

Több szemtanú is megerősítette, hogy a buli alatt Joshua kemény drogok hatása alatt volt és az áldozatot a rendezvény előtt még nem ismerte. Egy portugál újságíró ellátogatott a kommunába, és a forrása azt mondta neki, hogy a gyanúsított feldúlt volt a fesztivál kudarca miatt. A fesztivál után pedig elment a kommuna tulajdonosához, és elmondta neki, hogy megölt valakit - írja a Daily Mail

New Yorkban a lépcsőházban, a lakása előtt lőttek agyon egy nőt.  A rendőrségi közlemény szerint a lövöldözés után ketten elmenekültek.

A 12 emeletes épületben, ahol megölték, 16 társasházi lakás található, amelyek erkélyeiről kilátás nyílik a Manhattan-hídra. Az épület földszintjén egy óvoda és boltok is vannak. A nyomozás folyamatban van - írja a NY Post. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!