Halott kisbabát találtak egy hátizsákban

Vágólapra másolva!
Egy amerikai párt gyanúsítanak azzal, hogy köze lehet egy 6 hónapos kislány halálához. Itt vannak a részletek!
Vágólapra másolva!

Egy horgász talált rá egy tó partján augusztus végén arra a hátizsákra, amelyben egy halott kisbabát rejtettek el. A rendőrök a halottkémhez küldték a kicsi holttestét, aki azt meg tudta állapítani, mennyi idős volt gyerek a halála pillanatában, azt viszont nem tudta megmondani, mibe halt bele. A nyomozók tudták, hogy meg kell találniuk azokat, akik a gyereket a táskába tették, és akkor erre is megkapják majd a választ. 

A nyomozás szálai az Abilene-ben élő, 20 éves texasi nőhöz, Heather Rose Kennedyhez és 35 éves barátjához, Donald Schulzhoz vezettek.

A párt kihallgatták a helyi nyomozók. A nő azt mondta, a Peyton nevű kislány a gyermek apjával élt Idahóban, aki nem jött velük és Schutz-cal Abilene-be. Amikor a rendőrök rákérdeztek, hol van a kisbaba, a nő ügyvédet követelt. Ekkor már tudták, hogy jó nyomon járnak, a pár tehetett valamit a gyerekkel. 

A férfi a nőnél többet elárult. Azt mondta a rendőröknek, hogy Peyton a haláláig velük élt az Abilene-i házukban és azt is, hogy a gyerekülésben hagyták a felforrósodott kocsiban. 

Amíg a gyerek szenvedett és meghalt, ők az ágyukban aludtak. 

A nyomozás során egy szemtanút is találtak, aki arról beszélt, hogy a pár napkig otthon őrizgette a gyerek holttestét, amíg ki nem találták, hogy mi legyen vele. Végül hátizsákba tették és elvitték a tóhoz. A párt pénteken tartóztatták le a Crime Online információi szerint. Mindkettőjüket emberi holttest manipulálásával gyanúsítják, Schultzot viszont azzal is megvádolhatják, hogy még nem regisztrálta magát szexuális bűnelkövetőként, amit neki meg kellett volna már tennie.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!