Kislányokat zaklatott egy Mikulás-imitátor

Vágólapra másolva!
Egy 78 éves volt Mikulás-imitátort azzal vádolnak, hogy szexuálisan zaklatott és molesztált ötéves és annál is fiatalabb kislányokat. Súlyos vádakkal néz szembe a bíróságon.
Vágólapra másolva!

Bevier Hasbrouck Sleight III-at letartóztatták, és súlyos szexuális visszaéléssel vádolják. A Law&Crime beszámolója szerint Sleight 2023 márciusa és 2024 márciusa között szexuálisan zaklatott két kislányt. Sleight önkielégítést végzett a gyermekek szeme láttára a házában a büntetőfeljelentés szerint.

A bírósági feljegyzések szerint a bűncselekmények Sleight otthonában történtek, ami pár percre volt a munkahelyétől.

A férfi a Santa's Land Fun Park and Zoo-ban a Mikulást alakította. A karácsonyi témájú vidámpark azt mondja a honlapján: 

A gyerekek izgatottan várják majd a Mikulást. Leülhetnek a Mikulással, és elmondhatják karácsonyi kívánságaikat, és megkapják a jó magaviseleti oklevelüket is.

Egy névtelen nagyszülő állítólag augusztus 24-én elvitte az unokáját a Mikulás földjére és a nagyszülő megadta a gyermek nevét és címét, hogy levelet kapjon a Mikulástól.

A hölgy elmondta:

Csak egy szép emléket akartam szerezni az unokámnak. Azt mondtam: Hé, menjünk, nézzük meg a Mikulást! Ott állt, és egy darabig beszélgetett az unokámmal. A látogatás végén megkérdezték tőlünk, hogy szeretnének-e vásárolni egy levelet a Mikulástól, amit karácsony táján elküldenének a kisfiúnak. 

Beleegyeztek, és egy borítékra ráírták az unoka nevét és címét. 

Sleight letartóztatása gyermekekkel kapcsolatos szexuális bűncselekmények miatt padlóra küldte a helyi lakosokat. 

Egyszerűen elképedtem és megdöbbentem. Soha nem gondoltam volna róla. Mindig is szuper kedves ember volt

- mondta a szomszéd, Kim Lambert. 

A Santa's Land szóvivője azt mondta, hogy a park egyelőre nem nyilatkozik. A WLOS azonban azt bejelentette, hogy Sleight kapcsolatban állt egy nővel, akit nemrég letartóztattak erőszakos gyermekbántalmazás miatt.

Június 5-én Caroline Rolandot letartóztatták, és 11 vádpontban, többek között gyermekbántalmazás, szándékos emberölés és súlyos testi sértés miatt vádat emeltek ellene. 

A nő súlyosan megsebesített egy ötéves kislányt azzal, hogy a gyermek kezét egy asztalra ütötte. Többszörös csonttörést okozott a gyermek mindkét kezén. A gyermeket újra kellett éleszteni és sürgősségi koponyaműtétre volt szükség. 

Később kiderült, hogy a nő egy gyermekkereskedelmi hálózatot működtetett és Sleight az ügyfele volt. 

Sleight egyelőre előzetes letartóztatásban van és 75 000 dolláros (26 millió forint) óvadékot állapítottak meg a bíróság - számolt be róla a The Blaze.

Korábban arról is írtunk, hogy egy tízéves kislányt molesztált szexuálisan egy holland férfi. Arról is beszámoltunk, hogy a fogadott unokáját molesztálta egy férfi, miközben a gyerek épp aludt.

Arról is beszámoltunk, hogy egy negyvenéves francia katona két kislányt molesztált egy szállodai medencénél Burkina Fasóban. Felvételt is készített róla.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!