A csodával határos módon három év után előkerült a család házőrzője

Vágólapra másolva!
Nyolcvan kilométerre a gazdájától találták meg azt a kutyát, aki több mint három évvel ezelőtt tűnt el a gazdája udvarából.
Vágólapra másolva!

Josh Burns és párja kutyáját több mint három éve lopták el a Canterbury melletti Sturryben található házuk udvarából. Sokáig keresték az ebet, nem gondolták volna, hogy valaha viszont látják - írja a Daily Mail

A 31 éves férfi és élettársa, Shellee kiplakátolták a környező településeket és a közösségi médiában is nagy erőkkel keresték a kedvencüket.

 Jutalmat ajánlottak fel annak, aki megtalálja a mikrochippel ellátott Belle-t, de az idő múlásával kezdték elveszíteni a reményt. A pár időközben kapott ajándékba egy másik kutyát, egy Winnie nevű labradort. Ezután találta meg a most hat éves Belle-t egy kutyafelügyelő Paddock Woodban.

Mindig van remény

 - mondta Bursn, aki egy vízvezeték-szerelő üzlet tulajdonosa. "Fogalmam sem volt, hová ment Belle 2021 márciusában, de visszajött és már csak ez számít" - tette hozzá és köszönetet mondott annak a több ezer embernek, aki a Facebook-on megosztotta a bejegyzését. 

A segítségük nélkül, ki tudja, itt lenne-e most Belle

- zárta.

Korábban megírtuk, csodával határos módon került elő egy eltűnt kutya az Egyesült Államokban. Az állat kilenc hónap elteltével és 3200 kilométerre a kaliforniai otthonától lett meg épségben. Arról is beszámoltunk, hogy éjszakai szolgálatukat letéve találtak meg egy ellopott kutyát a csepeli rendőrök. Utána megettek egy lángost, elfogtak egy betörőt, és visszaadták a gazdájának a kutyát. Videón, ahogyan újra találkoznak egymással.

Nemrég arról írtunk, hogy a kutyák agya szinkronizál a miénkkel, amikor a szemükbe nézünk. Aki valaha is belenézett már egy kutya nagy, csillogó szemébe, akkor biztosan érezte, hogy valahogy „összekapcsolódott” az állattal; ilyenkor az agyi szinkronizáció egy pillanatát éltük át. Kínai kutatók most először találtak szinkronizált idegi aktivitást két különböző faj, az ember és a kutyák között. Az eredmények szerint mélyebb neurológiai szinten kötődünk a háziállatainkhoz.

Szörföző házi kedvencek lepték el San Diego partjait, kutyák és gazdáik vetették magukat a hullámok közé, hogy jótékony célért versenyezzenek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!