Lánccal kötözte ki gyerekeit egy amerikai pár

Vágólapra másolva!
A rendőrök arról kaptak bejelentést az amerikai Virginia államban, hogy egy pár elhanyagolja a két gyerekét, kínozzák őket. Amikor a rendőrök kimentek a házhoz, a két fiú lánccal volt kikötve egy oszlophoz.
Vágólapra másolva!

A rendőröket augusztus 15-én értesítették arról, hogy egy virginiai pár kínozza a gyerekeit, elhanyagolják őket. 

A rendőrök kimentek a házhoz, ahol láncok csörgését hallották meg. Amikor bejutották a házba meglátták, hogy a kilenc- és hétéves fiúk egy oszlophoz vannak kikötve egy lánccal, a bokájuknál fogva. 

Az eddigi információk szerint az egyik fiúnak sikerült a telefonjával lefotóznia a láncot a lábán, amit elküldött az egyik rokonának, aki bejelentést tett a rendőrségen. 

A hatóságok elfogták az anyát, a 46 éves Wendi Del Cid Rodriguezt és a párját, a 29 éves Franklin Viera Guevarát. 

A pár elmondta, hogy azért kötötték ki a gyerekeket egy rövid időre, hogy ne tudjanak megszökni otthonról, és kicsit rájuk ijesszenek. 

A nőt és a férfit gyerekeik elhanyagolásával és kínzásával gyanúsítják. A nő szabadlábon védekezik, az első bírósági meghallgatása októberben lesz. A férfi börtönben várja a tárgyalását – írja a Fox News

Korábban megírtuk, hogy egy a nő a tatai lakásban egyedül nevelte 2002-ben és 2005-ben született gyerekeit. 2019. november 22-től szinte egyáltalán nem gondoskodott a gyerekeiről, nem főzött nekik, és sokszor hagyta őket magukra, többször napokra is. Rendszeresen úgy ment el, hogy semmit nem mondott, nem hagyott otthon pénzt, és ételről, de még tüzelőről sem gondoskodott.

Egy Kisbérhez közeli településen élő nő rendszeresen ivott, és nem foglalkozott a gyerekeivel. A férjével való viták miatt rendőrök is többször jártak kint náluk. A nő rendszeresen lerészegedett. Voltak napok, amikor egész nap ivott, és közben a gyerekeit teljesen elhanyagolta. Nem főzött nekik, ő maga sem evett semmit és nem is takarított. Az 5 éves gyerekéért részegen ment el az óvodába, a 2 évesét pedig teljesen elhanyagolta. Az iskolás gyerekei iskolai felszerelésével, házi feladataival sem törődött.

Gyilkosság és fogyatékkal élő személy veszélyeztetése és elhanyagolása miatt emeltek vádat 2022-ben a 43 éves Lisa Waldron és a 37 éves Anthony Waldron ellen, akiknek 17 éves bénult fia alultápláltság miatt halt meg. A fiú súlya halála előtt már a 30 kilót sem érte el. 

Egy nő a 12 éves, autista fiáról azt állította, hogy meghalt, miközben két hétre magára hagyta egy motelben, és pénzt kéregetett a helyi közösségtől a "temetésére". 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!