Lefejezte, majd feldarabolta a férjét egy alabamai nő

Vágólapra másolva!
Gyilkosság vádja miatt letartóztattak egy alabamai nőt, miután a hatóságok az otthonuknál lévő autóban megtalálták a férje a 41 éves Benito Morales Guzman lefejezett holttestét.
Vágólapra másolva!

A People-nek a Genf megyei halottkém megerősítette az áldozat személyazonosságát továbbá megjegyezte, hogy Guzmant lefejezték, testét "teljesen feldarabolták". Augusztus 29-én pedig letartóztatták feleségét a 26 éves Joselina Elizabeth Lopezt.

Az AL.com szerint a hatóságok azután kezdtek el foglalkozni az üggyel, hogy Guzman munkatársa értesítette a rendőrséget, arról hogy a férfi nem jelent meg a munkahelyén. 

Amikor megérkeztek a férfi otthonába, egy ott álló autóból "erős bomlásszagot" éreztek, majd több szemeteszsákot is láttak a járműben - mondta Phillip Schuler, az ALEA ügynöke. Majd az autóban azonnal megtalálták Guzman maradványait, a férfi feldarabolt testrészei több zsákban voltak elrejtve, mellette pedig elektromos láncfűrészt, késeket és tisztítószereket is találtak - közölték.

image

Az autóban talált láncfűrészen pedig emberi hús volt

– jegyezték meg a hatóságok. Emellett pedig még vért is találtak a pelenkázótáskában lévő tápszeres dobozon – áll a bírósági jegyzőkönyvben. A párnak egy 4 éves gyermeke van – erősítette meg a halottkém. Az ügyészek és 

a nyomozók azt gyanítják, hogy az autizmussal élő gyerek jelen volt a feltételezett gyilkosságnál.

A WDHN és a W TVY szerint nő bíróság előtt azt állította, hogy önvédelemből cselekedett. 

Nemrég megírtuk, hogy egy nő részegen halálra késelte férjét.

Egy bárban ünnepelte férje születésnapját egy pár, ahol a férfi felesége hat koktél után részegen ment haza, majd az otthonukban rátámadt a férjére. A nő egy kést vett elő, amivel halálra szurkálta a férjét. A férfi barátai elmondták, hogy az őrült asszony már korábban is rátámadt a férjére, mikor az jól érezte magát egy társaságban. 

 Ryan bordáját, tüdejét és az aortáját találta el az éles kés, ezért azonnal meghalt. 

A nő ezután hívott egy taxit és egy pizzériába ment vacsorázni, ahonnan hívta a mentőket az akkor már halott férjéhez. 

Ezután Lisát bíróság elé állították és a férje meggyilkolásával vádolják. A tárgyaláson a férfi barátai beszámoltak arról, hogy a nő korábban többször bántalmazta a férjét, miközben azt állította, hogy Ryan erőszakos vele.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!