Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I bajnoki címvédője, a Ferencváros 2-0-ra nyert az NB III Észak-Nyugati csoportjában szereplő Balatonfüredi FC elleni felkészülési mérkőzésen szombaton. A meccsen - amelyet a balatonfüredi klub alapításának 100. évfordulója alkalmából rendeztek - bemutatkozott a Fradi két új igazolása, a brazil Matheus Saldanha és Szalai Gábor is.

A fradi.hu közvetítéséből kiderült, hogy a címvédő Varga - Makreckis, Cissé, Raul Gustavo, Ramírez - Tóth, Pappoe - Owusu, Zachariassen, Kehinde - Saldanha összeállítban kezdte a meccset. 

Fradi, Balatonfüred
A Fradi legyőzte a Balatonfüredet
Fotó: fradi.hu

Két új igazolás is bemutatkozott, nyert a Fradi Balatonfüreden

A Ferencváros már a 8. percben megszerezte a vezetést Raul Gustavo szabadrúgásból. A második gólra a 29. percig kellett várni, ekkor Zachariassen növelte kétgólosra az FTC előnyét. Az első játékrészben újabb gól nem esett, így 2-0-ra vezetett a Ferencváros a Balatonfüred ellen a félidőben. 

A szünetben több helyen is változtatott Pascal Jansen: Szécsi, Szalai, Gartenmann, Kady, Pászka és Kaján érkezett, Varga Á., Raul Gustavo, Cissé, Ramírez, Makreckis és Saldanha maradt az öltözőben.

A 62. percben Pászka esett el a tizenhatoson belül, büntetőt ítélt a játékvezető, de Kady tizenegyesét Iváncsics védte. Nem sokkal később jött az újabb vendég csere, Zachariassent Civic váltotta. Az utolsó tíz percre is változtatott Jansen, Pappoe és Tóth Alex hagyta el a pályát, Knoester és Maiga érkezett a pályára.

A mérkőzés hátralévő részében újabb gól már nem esett, így az FTC 2-0-ra győzött. 

A hírek szerint a találkozó után közös vacsorán vesznek részt a labdarúgók.

A Fradi legközelebb szeptember 15-én, vasárnap 15.30-kor a Budafok vendégeként lép pályára a MOL Magyar Kupában.

Felkészülési mérkőzés
Balatonfüred-Ferencváros 0-2 (0-2)
Gólok: Raul Gustavo (8.), Zachariassen (29.)

FTC: Varga Á. (Szécsi, a szünetben) - Makreckis (Kaján, a szünetben), Cissé (Szalai, a szünetben), Raul Gustavo (Gartenmann, a szünetben), Ramírez (Pászka, a szünetben) - Tóth A. (Knoester, 81.), Pappoe (Knoester, 81.) - Owusu, Zachariassen (Civic, 65.), Kehinde - Saldanha (Kady, a szünetben). 
 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!