Cipőtartóba szorult a világ egyik legkövérebb macskája + fotó

Vágólapra másolva!
Egy hete szigorú diétán volt Kroshik, egy 17 kilós macska az oroszországi Permben, de nem bírta a kötöttségeket. Úgy döntött, hogy elszökik a kórházból, de nem sikerült meglépnie, beszorult a cipőtartóba.
Vágólapra másolva!

A 17 kilós Kroshik (magyarul morzsa) megunta a diétát, és megszökött a Permben található, kisállatokkal foglalkozó központból. Vagyis megszökött volna, ha útközben nem akad bele a cipőtartóba - írja a Daily Mail.

A gyömbér cirmost korábban egy kórház pincéjéből vitték el az állatmentők, ott kekszen és levesen élt.

Ezért kellett Kroshiknak diétázni és edzeni, az állatorvosok szerették volna, ha fogy egy kicsit. Ekaterina Bedakova rehabilitációs szakember szerint a szökési kísérlet valójában annak a jele, hogy gyógyul a cica. " Kroshik... Felháborodást okozott, ma megszökött. Már nagyon aktív a srác" - írta a nő szerdán a Telegramon. 

Rendkívül elégedetlen volt, amikor megtaláltuk, papucsnak álcázta magát... Egy adag étel után megpuhult

- tette hozzá. 

Az állatorvosok azt várják a fitneszprogramtól, hogy az állat hetente 70-150 grammot fogy majd.

 

Nemrég írtunk egy cicáról, aki óriási hegyeket mászott meg. A perzsa Louis lett az első macska, aki járt Anglia, Skócia és Wales legmagasabb hegyein, és összesen 29 órát töltött hegymászással a gazdáival. A pár elmondása szerint a macskájuk egy kicsit olyan, mint egy kutya, szereti a kalandokat.

Négyfülű cicát fogadott be egy állatmenhely - videó. A cica egészséges és örökbefogadójára vár a menhelyen. A cicák különösen válogatósak tudnak lenni. Ha ízlik nekik az étel, akkor nagyon hálásak, ugyanakkor megalkuvást nem tűrő kritikusok is, ha az étel nem felel meg az ízlésüknek. A Sheba márka tiszteletben tartja a macskák különleges igényeit, és olyan megújult termékportfóliót fejlesztett ki, amely még a legigényesebb macska kívánságait is kielégíti.

Rémálmaik lehetnek a gyerekeknek ezektől a torz cicáktól. Egy brit pár Cipruson egy kuka mögött heverve talált egy vak kiscicát. Összesen 1300 angol fontot (587 ezer forintot) fizettek az állatorvosi költségekre, és hogy repülőn szállíthassák az Egyesült Királyságba. Az állatot benevezték egy világversenyre is, ahol első helyezést ért el.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!