Autóval lepték meg a takarítót egy középiskolai diákjai

Vágólapra másolva!
Egy virginiai középiskola takarítója örömében sírt, amikor a diákok álmai autójával ajándékozták meg. A gyerekek 20 000 dollárt gyűjtöttek össze a férfinak, aki néhány éve költözött Amerikába, hátrahagyva a családját. Francis Apraku elmondta a tanulóknak, hogy mindig is szeretett volna egy Jeep Wranglert. A diákok tavaly kezdték el az adománygyűjtést, egy évvel később összejött a szükséges pénz.
Vágólapra másolva!

A James Madison Gimnázium takarítója, Francis Apraku néhány éve költözött Amerikába, hátrahagyva a családját. A férfi elmondta a diákoknak, hogy mindig szeretett volna egy Jeep Wranglert. A diákok tavaly, elsőéves korukban kezdték el az adománygyűjtést, egy évvel később összejött az autóra a pénz - írja a New York Post.

Egyszerűen úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk megszerezni neki a Jeep Wranglert a GoFundMe segítségével, nem gondoltuk volna, hogy idáig eljutunk

– mondta a másodéves Logan Georgelas a Fox 5 DC-nek. "Ó, istenem" – sóhajtott a férfi, és örömében a földön fetrengett. 

Hálát adok Istennek a mai napért. Nem hittem volna, hogy ez velem egyszer megtörténik

- magyarázta. „Ő mindannyiunk barátja. Ő egy nagyon kedves, őszinte ember, néha még imádkozik is értünk” – szólt közbe egy fiú. 

Ahogyan arról az Origo beszámolt, a 2024-es Wrangler 392 Final Edition olyan sikeres volt, hogy 2025-ben megint elbúcsúztatják a V8-as blokkot. Arról is írtunk, hogy cégektől kért ajándékot új otthonába egy brit házaspár, ezután meglepő dolog történt velük. Egy liverpooli férfi pedig ajándékot akart adni az édesanyjának, de azt se megvenni, se átadni nem sikerült neki, mert rács mögé került.

Ha valódi élményt szeretnénk ajándékozni, akkor az Élménypláza jelenti a megoldást. Így biztosan nem egy sablonos, unalmas ajándékkal lephetjük meg az ünnepeltet, hanem egy igazán személyre szabott és felejthetetlen meglepetéssel készülhetünk. Az Élménypláza egy igencsak izgalmas időszakban, 2014-ben indult útjára. Ekkor váltak kifejezettén ismertté hazánkban a közösségi média oldalak, és ekkor terjedtek el az okostelefonok már az idősebb korosztály körében is. 

Az elmenyplaza.hu szó szerint felkavarta az itthoni állóvizet, hiszen számos különböző, újdonságnak számító ajándékot kezdtek el kínálni az érdeklődőknek. Ezek közé tartoznak a gasztronómiával és a wellness-szel, illetve a sétarepüléssel és még a szimulátorokkal kapcsolatos meglepetések is.

Egy ajándék nem attól lesz sikeres, ha túl drága, hanem attól, ha személyre szóló.

 Bizonyára mi is kaptunk már tusfürdő csomagot, bögrét vagy pólót, esetleg képkeretet is. Persze ezek a “meglepetések” mindig jól jönnek, viszont joggal érezhetjük úgy, hogy a másik fél szinte alig ismer minket. Azonban a sablonos, unalmas ajándékok ideje lejárt, hiszen ma már pillanatok alatt megtalálhatjuk a tökéletes meglepetést a neten.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!