Halálra vertek egy férfit egy müncheni parkban

Vágólapra másolva!
Halálra vertek egy férfit München régi botanikus kertjében. A gyilkost még mindig keresik.
Vágólapra másolva!

Halálosan megvertek egy 57 éves müncheni férfit a város régi botanikus kertjében. Több kamera is rögzítette a támadást. A férfira ketten is rátámadtak. Egyikük adott neki egy pofont, majd a földre zuhant, ekkor a másik fenéken rúgta. Ezt követően sikerült felállnia, ekkor

 egy karate rúgással arcon rúgta az egyik elkövető, majd a férfit eszméletlen állapotban szállították kórházba, ahol meghalt.

A gyilkos a bűncselekmény után elmenekült. Az elkövetőt sikerült azonosítani a rendőrségnek. A 30 éves lengyel férfi nem először követett el erőszakos bűncselekményt. Több lakást is átkutattak a városban, de a gyilkost nem találták meg.

 Két férfit azonban letartóztattak, egyikük a másik támadó volt, aki fenéken rúgta a férfit. A másik őrizetbe vett személyt csak tanúként hallgatták ki - írja a Bild.

A régi botanikus kertben borzalmas állapotok uralkodnak, 2023-ban a rendőrség 936 bűncselekményt regisztrált, ami a parkhoz köthető,

ebből 790 kábítószerhez köthető. 88 testi sérülés és 13 szexuális bűncselekmény is történt itt. Ez azt jelenti, hogy szinte kilencóránként követnek el bűncselekményt a parkban.

Júniusban a nyílt utcán lőttek le egy férfit Münchenben, a rendőrség hajtóvadászatot indított, még helikopterrel is keresték a gyilkost.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!