Meghalt egy kisfiú, miután felborult egy quaddal

Vágólapra másolva!
Egy 10 éves brit fiú a szülei engedélye nélkül, egy quaddal ment ki a farmjukra. A motor azonban út közben felborult, a gyerek pedig alászorult. A mentők kórházba vitték, de pár nappal később belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

A fiú jól tudta, hogy egyedül nem viheti ki a quadot, azonban június 7-én mégis megtette, amiről a szüleinek sem szólt. A családi farmon motorozott, amit jól ismert, azonban a quad felborult. 

A fiú beszorult a motor alá, ahhoz pedig nem volt elég ereje, hogy lelökje magáról, vagy kimásszon alóla.

 

A szülőknek feltűnt, hogy a fiúk túl sok ideig van kint. Amikor az apa körül nézett, meglátta a távolban a felborult quadot. Odasietett és hívta a mentőket. A fiú ekkor eszméleténél volt, tudott kommunikálni. Végül mentőhelikopter vitte kórházba. 

A fiúnak súlyos sérülései voltak, de az orvosai eleinte bizakodóak voltak. 

Később azonban romlani kezdett az állapota, majd június 10-én belehalt a sérüléseibe. 

A nyomozás közben kiderült, hogy a fiún nem volt bukósisak. 

A helyiek elmondása szerint a kisfiú szerette a farmer életet, és nagyon tetszettek neki a traktorok. Emiatt a temetésén több traktor is követte a koporsóját – írja a Mirror. 

Ahogy korábban megírtuk, egy nagykökényesi férfi azt akarta, hogy a 6 éves fia kaszakdőrködjön, ezért egy quaddal motorozni tanította. A ballagása alkalmából egy kaszkadőr előadást szervezett, amin a fiának át kellett volna ugratni felette a motorral. Ez azonban nem sikerült, a fiú pedig a közönségbe hajtott. Emiatt az egyik nézőnek eltört a lába, négyen pedig könnyebben megsérültek.

A quadjával együtt nyelt el a föld egy gazdát Anglia középső részén 2021 márciusában. A férfit kimentették, mellkasi sérülésekkel került kórházba. A helyi tűzoltóság szóvivője azt mondta, hogya nyílás a tetején két méteres volt, de az alja felé szélesedett, ez pedig kockázatot jelentett a mentőcsapatoknak. Emlékeztetett, hogy a környéken több használaton kívüli vasércbánya található, amelyek állandó veszélyt jelentenek.

2020-ban egy 12 éves lány ment egy quaddal egy mellékúton Pakson. Amikor a főút kereszteződésében át akart hajtani a 6-os úton, csak későn vette észre az ott haladó menetrendszerinti buszt, és kihajtott elé. Összeütköztek egymással, és a motor az út mellett levő árokba borult. A quadot vezető 12 éves lány nem viselt bukósisakot, csak a szerencsének köszönhető hogy nem halt meg. 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!