Rendőr gázolt el egy nőt New Jersey-ben egy strandon

Vágólapra másolva!
A nő Wildwood egyik strandján napozott múlt héten szerdán, amikor elütötte a rendőr.
Vágólapra másolva!

Egy rendőr elütött egy napozó nőt a New Jersey állambeli Wildwood egyik strandján szerda délután. Joseph Murphy rendőrfőnök elmondta, hogy az illető egy Ford F-150-es terepjárót vezetett - írja a Fox News.

Az áldozat, akinek a nevét a hatóságok nem hozták nyilvánosságra, súlyos sérüléseket szenvedett. Eltörtek a bordái, három csigolyája és a tüdejével is probléma van. Murphy szerint a rendőr egy szabálysértésre reagált, amikor a baleset történt.

A tiszt szolgálatban volt, tette a feladatát. Sajnos elgázolt egy parton fekvő embert

- mondta a rendőrfőnök. Hozzátette, az áldozat nyaralt a településen. "Sok segítséget kaptak a strandon tartózkodók. A civilek a tengerparton hihetetlen munkát végeztek" magyarázta. Egy szemtanú szerint a strandolók pánikba estek, sikítozni kezdtek. 

Az áldozat várhatóan életben marad.

Ahogyan arról a napokban írtunk, évtizedekkel ezelőtti halálos gázolás ügyében most sikerült a rendőrségnek azonosítani az elkövetőt. A férfi ellen cserbenhagyásos gázolás miatt emeltek vádat. Az észak-karolinai Charlotte-ban 34 évvel ezelőtt Ruth Buchanant halálos baleset érte, amikor a sofőr áthajtott a piros lámpán.

Arról is beszámoltunk, hogy családi vita után szándékosan elgázolta ismerősét egy újkígyósi férfi. A két család között féltékenység miatt alakult ki konfliktus augusztus 26-án. Emiatt a férfi családja machetével, ásóval és kapával felfegyverkezve, egy kétegyházai kocsmánál rátámadt az ismerős családjára. Az illető megpróbált elmenekülni a támadás elől, ezért a férfi beszállt a kocsijába és utánament. 

Amikor utolérte, szándékosan elsodorta. Ezek után visszafordult, és még egyszer elgázolta. 

Az áldozat a földön maradt, súlyosan megsérült, a mentők vitték kórházba. 

Halálos baleset történt nemrég az abonyi vasútállomáson, ahol egy Intercity vonat elgázolt egy helyi lakost. Elgázolt egy embert a vonat Gárdonyban is, a vonaton csaknem négyszázan utaztak. 

A számos baleset jelentős mentális terhet jelent a vasúttársaság munkatársai számára is. 2023-ban 43 mozdonyvezető vett igénybe rehabilitációs pótszabadságot a munkája során átélt stressz miatt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!