Sokkot kapott egy nő, miután meglátta, hogy egy óriási patkány bámul rá a vécéből

Vágólapra másolva!
Egy nő pánikba esett, miután vécézés közben felfedezte, hogy egy óriási patkány mászik fel a csatornából a vécéjén keresztül. Ijesztő képek mutatják a hatalmas rágcsálót a vécében, amint hosszú karmaival és bajszával a vízből kiemelkedik.
Vágólapra másolva!

Kieran Sampler, a hivatásos patkányfogó, akit riasztottak az esethez elmondta: 

A patkány bemászott a lefolyóba és feljött a WC-be - miközben egy nő épp használta azt. Szóval ki kellett szednünk, elég rossz volt - még soha nem fordult elő velem, hogy feljött volna a WC-be. A nő sikoltozott.

A harmincéves patkányfogó, aki állítása szerint több mint 65 000 állatot ölt meg, hozzátette: 

Volt olyan ügyfelem, akinek a patkánya az ágy fa léceiben élt - őrület, amit láttam. Volt olyan is, ahol egy macska hozta be a patkányt éjszaka, így a család csapdába ejtette a hálószobában.

Sampler 2018-ban létrehozta a Yorkshire Rat Pack nevű Facebook-oldalt, ahol megosztja a munkákat és támogat más patkányfogókat is. Az férfi ezután megalapította saját vállalkozását Vermicure Pest Control néven. 

Kerüli a csapdák használatát, amelyek ketrecben tartanák a rágcsálókat, mert szerinte ez traumatizálja őket.

A nyugat-yorkshire-i Wakefieldben élő Sampler ehelyett két Lakeland terrierjét, Poppyt és Pennyt arra képezte ki, hogy a lehető leghumánusabb módon keressék meg és öljék meg a patkányokat. Azt mondta: 

Másodpercek alatt megölik a patkányokat. Véleményem szerint ez sokkal humánusabb, mint a méreg használata. A patkányirtás is gyorsabb.

Sampler, aki naponta körülbelül tíz ügyfélnek segít, azt mondja, hogy az elmúlt hónapokban egyre többen találkoznak patkányokkal. Azt ajánlja az embereknek, hogy vágják vissza a kerti lombot és rendszeresen szedjék össze a kutyakakát, hogy megakadályozzák, hogy a patkányok bejussanak az ingatlanokba. Hozzátette:

A téli időszak létfontosságú a patkányok számára - szeretik a lombot, így ha sok lomb van a kertben, akkor azt javaslom, hogy vágják vissza. Sokan nem szedik fel azonnal a kutyakakit sem, de ez vonzza őket.

Hozzátette azt is, hogy amennyiben bemennek az ingatlanba, akkor több mint valószínű, hogy a csatornákkal van probléma - számolt be róla a Daily Mail.

Korábban arról is írtunk, hogy egy agresszív óriáspatkány támadt rá egy férfira a metrón. A New York-i subway, vagyis a helyi metró a világ egyik leghosszabb földalatti vasútja. Folyamatosan tele van emberekkel, ami bizony rengeteg szeméttel jár. 

Ahol pedig szemét van, ott bőven akad patkány is. Az állatok pedig egyre szemtelenebbek, és egyre kevésbé félnek az emberektől. 

A világ városaiban is gyakran látni patkányokat, amelyek a szemét között vadásznak élelemre. Egyre több jelentés érkezik arról, hogy kutyaméretű óriáspatkányok lepték el New Yorkot.

Korábban arról is írtunk, hogy egy hatalmas, negyven centi hosszú patkány keltett riadalmat egy svéd család otthonában, a túlméretezett állatot végül egy óriáscsapdával tette ártalmatlanná a helyi sintér.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!