Letartóztattak egy férfit, aki éveken át tartott fogva és bántalmazott egy nőt Lengyelországban

Vágólapra másolva!
A délnyugat-lengyelországi ügyészek közlése szerint letartóztattak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több mint öt éven át fogva tartott, valamint „különös kegyetlenséggel” fizikailag és szellemileg bántalmazott egy nőt.
Vágólapra másolva!

A Breitbart arról írt, hogy a bántalmazást egy 35 éves Mateusz J. nevű férfi követte el, aki a most 30 éves nőt 2019 januárja óta tartotta fogva, információk szerint egy fűtetlen épületben ahol nem volt víz és WC. 

Ott a nőt a férfi többször szexuálisan és fizikailag bántalmazta, és csak korlátozottan jutott ételhez és italhoz.

Azt mondják, hogy megalázta és irányítása alatt tartotta a nőt, és kizárólag kapucnis pulcsit viselve, majd a csuklyát a fejére húzva és szemét eltakarva vitte ki a szabadba.

Helyi hírügynökségek szerint 

a férfi a nőt a családi farmján egy fészerben tartotta fogva. 

Idős szülei állítólag az egész bűncselekményből nem vettek észre semmit. 

A férfit azután tartóztatták le, hogy kedden kórházba kellett vigye a nőt, hogy megvizsgálják a kificamodott vállát. Ezt kihasználva a nő azonnal figyelmeztette a kórházi személyzetet a helyzetére.

DOMESTIC VIOLENCE
Képünk illusztráció
Fotó: TT News Agency via AFP

A férfit kihallgatták, és az ügyészség szerint tagadja, hogy bármi rosszat tett volna. Ha elítélik, akár 25 év börtönbüntetésre is számíthat. 

Ahogyan azt korábban megírtuk, Kaposvárott azt követően fogott el egy bántalmazót a rendőrség, hogy egy kisírt szemű nő a nemzetközileg elismert kézjelet mutatta az egyik eladó felé aki azonnal felismerte a jelzést. A rendőrök gyorsan reagáltak, az eladónő a kamerákon keresztül figyelte a párt, személyleírást is adott róluk, így a rendőröknek nem volt nehéz dolguk. A rendőrök az eset után kapcsolati erőszak és más bűncselekmények miatt indított eljárást a 23 éves férfi ellen. Távoltartást rendeltek el ellene, tehát nem mehet a nő közelébe. 

A gyanú szerint lelkileg és testileg is bántalmazta a nőt. 

Korábban arról is jött hír, egy nógrádi férfi rendszeresen verte az élettársát, akkor is folytatta, miután szabadult a letartóztatásából. Előfordult, hogy olyan brutálisan megverte a nőt, hogy eltört az állkapcsa. 

A nagyszüleivel, de még a saját kisgyerekével sem találkozhatott az a nő, aki egy salgótarjáni férfival költözött össze. Rendszeresen megverte, és megalázta az élettársa. Egyszer arra kényszerítette, hogy tegyen úgy, mintha kábítószert porciózna, és az egészet a férfi egy ismerőse videóra vette. A felvétellel aztán később zsarolta. A férfi egy másik nőt prostitúcióra kényszerített. Minden pénzét elvette, és őt rendszeresen megverte, és rettegésben tartotta.

Pokollá tette felesége életét egy alkoholista férfi. Rendszeresen fenyegette, durván bánt vele, egyszer pedig úgy emelt rá kezet, hogy az asszony a gyerekkel a kezében a földre esett.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!