Elvetélt egy nő, miután két fiatal brutálisan rátámadt

Vágólapra másolva!
Miközben egy teres nő a buszra várt, két fiatal odament hozzá és megtámadta. A nő akkorát esett, hogy másnap elvetélt. A férje a közösségi oldalán kért segítséget, hogy megtalálják a támadókat.
Vágólapra másolva!

Augusztus 30-án, pénteken 18 óra 20 perc körül egy nő várakozott az egyik buszmegállóban Skóciában, Tranent városában, mikor két középiskolás diák megtámadta. 

A két fiú lelökte a nőt a buszmegállóban lévő padról, méghozzá olyan erővel, hogy a nő a földre esett, majd elfutottak. Másnap a terhes nőnek iszonyatos hasi fájdalmai voltak és vérezni elkezdett, ezért a férje elvitte az edinburgh-i kórházba. 

Ezután a férj az interneten keresztül kért segítséget. Posztjában a felesége állapotáról is beszámolt az ismerőseinek. 

Fájó szívvel tudatom mindenkivel, hogy a feleségem az őt ért támadás miatt elvetélt. Ez nagyon szívszorító és traumatikus élmény számunkra

- írja bejegyzésében a férj, majd azokhoz az ismerőseihez szólt, akiknek szintén van gyerekük. A férfi arra kérte az embereket, hogy tanítsák meg a gyerekeiket tisztelni az embereket.

A poszt után a családot elárasztották a támogató kommentek. Az egyik felhasználó ezt írta: 

Sajnálattal hallom ezeket a szörnyű híreket, remélem megtalálják azt, aki ezt tette!

A férj azt reméli, hogy az egyik közterületi kamera felvételei alapján sikerül a rendőröknek azonosítani a fiatal támadókat. 

A skóciai rendőrség szóvivője az esettel kapcsolatban tett nyilatkozatában elmondta, hogy augusztus 30-án megkapták a bejelentést és az ügyet vizsgálják - írja a Mirror.

A terhes nő elvetélt, miután iskolások támadtak rá egy buszmegállóban, East Lothian, Skócia
Fotó: Google Maps

Ahogy arról az Origo is beszámolt, több lakosra is rátámadt egy banda a bajai buszállomásnál, bevet szokásuk, hogy körbeállják, megfenyegetik és kirabolják az embereket. Sok bajai lakos már inkább elkerüli a helyi buszállomás környékét, amióta egy gyanús alakokból álló banda garázdálkodik a területen. 

Többen is elmondták, hogy a csapat először kiszemeli, majd megkörnyékezi áldozatát. Bevett módszerük a következő: pénzt kérnek az emberektől, majd ha nem kapnak, vagy kevésnek ítélik az összeget, körbeállják az illetőt, megfenyegetik, és az értékeiket követelik - rosszabb esetben el is veszik. 

Előfordult az is, hogy körbeálltak egy nőt, és szokás szerint fenyegetni kezdték, azonban az volt a szerencséje, hogy néhány fiatal így arra járt, és az erőfölénytől megijedve a banda tagjai elmenekültek. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!