Sokkoló: átgázolt a vonat egy tankot szállító teherautón - videó

Vágólapra másolva!
Egy tehervonat belehajtott egy megfeneklett teherautóba, amely egy katonai járművet szállított Dél-Karolinában. A sokkoló incidenst egy autós fedélzeti kamerája is rögzítette.
Vágólapra másolva!

A baleset tegnap délután történt a Goose Creek-i 52-es főút közelében lévő vasúti átjárónál. Amint a vonat nekiütközött a teherautónak törmelékek repültek a levegőbe. A baleset után a rendőrség lezárta az utat. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy csütörtökön 12:30-kor riasztották őket az esethez.

A rendőrség szerint a katonai járművet szállító pótkocsi a vasúti átjárón áthaladva defektet kapott.

Sérültekről nem érkezett jelentés, és a sofőrt sem kellett ellátni - írja a Daily Mail.

A pótkocsin lévő katonai járművet egy M109 Paladin Howitzerként írták le. 

Az M109 önjáró tarack az Amerikai Egyesült Államok hadseregének egyik fontos típusa, mely már több mint 40 éve áll aktív szolgálatban. Ez idő alatt több háborús konfliktusban is részt vett, és még ma is számos ország tartja hadrendben. 

Korábban arról is írtunk, hogy hárman azonnal szörnyethaltak, amikor Kelet-Szlovákiában, az Eperjesi kerületben lévő Roskoványban belehajtott egy tehervonat egy autóba.

Nem akármilyen balesetet hozott össze egy autós egy vasúti átjárónál: az átkelőhöz lassan közelített a tolató vonat, de az autósok mintha észre sem vették volna. Egy még épp átfért előtte, a következő pont a síneken állt meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!