Fél Washingtonon át üldözött a rendőrség egy meztelen férfit

Vágólapra másolva!
Egy meztelen férfit üldözött a rendőrség Washington egy külvárosának utcáin, végül egy rendőrkutya találta meg egy kukában.
Vágólapra másolva!

Jacob Matthew Patterson már egy ideje menekült és bujkált a rendőrség elől. A rendőrök végül a Tacomától délre fekvő Fredericksonban találtak rá, ahol egy lopott Ford F550-es teherautóban aludt.

A rendőrök épp a kocsi a kerekeit akarták leereszteni, hogy megakadályozzák Patterson szökését, amikor a férfi hirtelen felébredt, és képes volt gyorsan beindítani a járművet és elmenekülni. Ezután óriási hajtóvadászat vette kezdetét. 

A rendőrség azt állítja, hogy Patterson egyenesen a szembejövő forgalomba hajtott, és közel 117 kilométer/órás sebességgel haladt az autópályára.

Végül Seattle Rainier Valley városrészében balesetet szenvedett, de kiugrott a járműből és az üldözésnek nem lett vége - írja a Daily Mail.

Annak ellenére, hogy a rendőrök könyörögtek neki, hogy adja fel magát, Patterson úgy döntött, hogy még egy utolsó kísérletet tesz a szabadságáért, és átugrott egy kerítésen - teljesen meztelenül.

De bármennyire is gyors volt Patterson, a rendőrség Bronco nevű kutyája még gyorsabb volt, és hamar a nyomára akadt egy lakóház hátsó részén lévő kukában. Pattersont felszólították, hogy jöjjön ki, de addig nem volt hajlandó, amíg nem kapott biztosítékot arra, hogy a kutya nem támadta meg. A rendőrök rávették, hogy megforduljon, és bilincsbe verték.

Patterson most a Pierce megyei börtönben van 300 000 dolláros (100 millió forint) óvadék ellenében,

és lopott jármű jogellenes birtoklásával, kétrendbeli gondatlan veszélyeztetéssel, letartóztatásnak való ellenállással, jogellenes fogva tartással, a rendőrség elől való elmeneküléssel, tulajdon elleni szabálysértéssel és felfüggesztett vagy visszavont jogosítvánnyal való vezetéssel vádolják. Egy négyéves kisfiút, aki nem volt bekötve a hátsó ülésen, azóta átadták a gyermekvédelmi szolgálatnak - írja az NY Breaking.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!