Egy uszodában próbálta gyerekét és egy másik kicsit vízbe fojtani egy nő

Vágólapra másolva!
Letartóztatták azt a 34 éves oklahomai nőt, aki egy uszodában, mások szeme láttára próbált vízbe fojtani két gyereket. Szerencsére a környezetében lévők nem nézték tétlenül a borzalmas tettet.
Vágólapra másolva!

Egy uszodában támadt saját gyerekére és unokaöccsére a 34 éves Flor Esthela Ontiveros. Az oklahomai nőt környezete mintaadó édesanyának ismerte, olyannak, akikről senki nem feltételezné, hogy képes olyan gyalázatos tettre, mint amit mások szeme láttára művelt.

A felfoghatatlan bűncselekmény még június 27-én történt, amikor a nő a forróságban való felfrissülés miatt négyéves kislányát és hatéves unokaöccsét egy uszoda vitte – írja a Ripost a Mirror alapján.

Egyelőre tisztázatlan okból a nő úgy döntött, hogy mindenki szeme láttára vízbe fojtja a két, neki kiszolgáltatott gyereket. Fogta tehát őket, a fejüket a vízbe nyomta, erőszakosan ott is tartotta őket.

A szemtanúk elmondása szerint 

a legmegdöbbentőbb az volt, hogy miközben a két kisgyerek kapálózott és az életéért küzdött, a nő közben ördögien mosolygott. 

Szerencsére az uszodaőr közbelépett, és megpróbálta megmenteni a gyerekeket, míg az uszoda más vendégei mentőt hívtak. A mentők nagyon hamar a helyszínre értek, a két kisgyereket kórházba szállították. Mindkét gyerek szakszerű ellátást kapott, így megmenekültek.

A nő ellen augusztus 30-án emeltek vádat, és akár hosszú évekre börtönbe is kerülhet. Óvadékának összegét 250 ezer dollárban állapították meg. A róla készült felvétel:

image

A 34 éves elkövető tettének oka egyelőre tisztázatlan. Azt mondta, hogy nem akarta megölni a gyerekeket, de megtehette volna, ha akarja. A beszámolóból kiderül, hogy a nő akkor is nyugodt maradt, amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre és kihallgatták. A gyerekek vízbe fojtására tett kísérletéről szenvtelen hangon, mosolyogva beszélt a hatóságnak.

Miként a Mirror felidézi, idén korábban, február első napjaiban, egy 8 hónapos kisfiú fulladt egy szállodai szoba fürdőkádjába. A gyerek 20 éves anyját gyilkossággal vádolják, miután kiderült: a halott kisfiút a fürdőszoba padlóján feküdt, miközben az anyja a barátjával a szobában szexelt. A nő először megpróbálta úgy beállítani a történteket, mintha semmi köze nem lenne ahhoz, ám végül megtört, és bevallotta, mi történt valójában. 

Miként az Origo akkor megírta, 2018-ban Sülysápon történt egy borzalmas bűncselekmény. Akkor egy 4 hónapos csecsemőt fojtott vízbe az anyja, majd magával is végezni akart.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!