Amerikai gyilkosság: nem tudták megállapítani, hogy agyonverték vagy agyonlőtték - videó

Michigangyanúsított, Michigan, gyanúsított, gyilkosság,
Vágólapra másolva!
Egy férfit megöltek, a feleségét pedig megkötözték - megmutatjuk a magukat közüzemi dolgozóknak kiadó gyilkosokat. A 72 éves férfit pénteken délelőtt ölték meg a saját otthonában, Michiganben.
Vágólapra másolva!

A megkötözött, összeragasztott kezű idős asszony maga hívta fel a rendőrséget, miután hiába várta, a férje csak nem jött fel a házuk pincéjéből a magukat helyi gázszolgálató munkatársainak kiadó férfiakkal együtt. Persze akkor még nem volt megkötözve, ezért telefonálhatott. Azt gondolta, hogy a férjét elrabolták. Azt pontosan nem tudni, mit tett vagy mondott a gyilkosoknak, mindesetre,

mire a rendőrök megérkeztek, ő már meg volt kötözve, és a szája is le volt ragasztva, a gyilkosok pedig elmenekültek.

A ház pincéjének átkutatása során a helyszínelők megtalálták a férfi holttestét, ami "annyira borzasztó állapotban" volt, hogy még nem tudták megállapítani, agyonverték vagy agyonlőtték-e az idős embert, vérben úszott minden. Ezután kihallgatták az asszonyt, aki elmondta, hogy két férfi csengetett be hozzájuk, hozzátéve, hogy ezt a házuk kamerájának felvételén is lehet látni, ami a bejárati ajtó előtti eseményeket rögzíti. A videón jól kivehető, hogy mindkét férfi neonsárga munkásmellényt és N95-ös maszkot viselt. 

Az egyikük egy olyan papírt mutatott a kukucskáló mögött álló embernek, amelyet a detroiti székhelyű energiavállalat, a DTE Energy használ, majd közölte, hogy gázszivárgást keresnének, ezért szeretnének bemenni. 

A 72 éves asszony elárulta, hogy két álgázszerelő már a gyilkosság előtti estén is becsengetett hozzájuk, de akkor nem engedték be őket. Pénteken napközben viszont kinyitották nekik az ajtót. Az idős férfi egyenesen a pincébe vezette a szerelőnek hitt támadókat. Azt még nem tudni, hogy elloptak-e valamit a lakásból és azt sem közölték a rendőrök, szerintük mi lehetett a brutális támadás indítéka. Arra számítanak, hogy maszkkal együtt is felismeri őket valaki.

A lakosság segítségét várjuk, bárkitől, aki látott valamit, bármit” 

– mondta Michael Bouchard Oakland megyei seriff a Breitbartnak, hozzátéve, hogy az embereknek óvakodniuk kell attól, hogy minden váratlan, munkásnak látszó látogatót beengedjenek az otthonukba. A hivatal az X-en is közzétette a felhívást a bejárati kamera felvételével együtt:

Nem ritka, hogy megkötözik egyik vagy másik áldozatukat a gyilkosok. 2020-ban Budapesten fogták el azt a fiatalt, aki rátámadt az édesapjára Nyíregyházán. Egy idősebb férfival együtt megkötözte és megszúrta a 61 éves férfit, majd magára hagyta az életveszélyesen sérült áldozatát és vonatra szállt. Idén februárban Törökszentmiklóson találtak rá egy összekötözött csuklójú idős asszonyra, egy gyilkosság áldozatára. A híres 2013-as ügy áldozatát, a soroksári futónőt is megkötözte és aztán megerőszakolta a gyilkosa. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!