Egy tízéves kislányt erőszakolt meg és ejtett teherbe egy migráns Olaszországban

Vágólapra másolva!
A V4NA arról ír összefoglalójában, hogy egy bangladesi menedékkérőt őrizetbe vettek azzal a váddal, hogy megerőszakolt és teherbe ejtett egy tízéves kislányt egy olaszországi migránsokat befogadó központban. A 28 éves gyanúsítottat súlyos szexuális erőszakkal vádolják a bresciai San Colombano di Collio városában elkövetett támadást követően.
Vágólapra másolva!

Pszichológus segíti a gyermek felépülését az abortusz után

A nemzetközi hírügynökség szemléje szerint a támadásról október 1-jén értesültek a hatóságok, miután a gyermek édesanyja bejelentést tett, aki drasztikus változásokat észlelt lánya viselkedésében. A QuiBrescia szerint a vádlott összebarátkozott az anyával és áldozatával, akik mindketten migránsok voltak, és a mintegy 20 bevándorlónak otthont adó intézményben tartózkodtak.

A portál szerint a férfi az első bírósági meghallgatáson állítólag sírva fakadt, de az eljárás során végig hallgatott. A gyermeket és édesanyját azóta egy védett helyre szállították Alsó-Brescia térségében, ahol a gyermek pszichológiai támogatást kap egy szakemberekből álló csapattól.

Vannak, akik továbbra is be akarják fogadni a migránsokat

A helyi média megerősítette, hogy a támadást követően a kislány abortuszon esett át. A helyi hatóságok most vizsgálják a migránsközpontot, amely korábban, 2015-ben tüntetések középpontjában állt, amikor a helyiek ellenezték a migránsok elhelyezését az egykori Hotel Il Cacciatore-ban. A helyi lakosok felháborodása azonban süket fülekre talált, és a helyi hatóságok jóváhagyták a migránsok elhelyezését.

A támadás ellenére egyes helyi vezetők ragaszkodnak ahhoz, hogy a migránsok és a lakosok közötti kapcsolat pozitív, és a faluban uralkodó légkört békésnek nevezik.

„Ennek az ügynek semmi köze a migránsokhoz, mi nagyon jól kijövünk velük” – állította Don Battista Dass, a helyi plébános. Mirella Zanini helyi polgármester azonban más hangot ütött meg. „A befogadott migránsoknak eszük ágában sincs integrálódni” – mondta.

A teljes cikk ITT olvasható el!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!