Fél éve, titokzatos módon eltűnt nő holttestére bukkantak egy erdőben

Vágólapra másolva!
Fél éve titokzatos módon eltűnt egy négygyerekes anyuka, amikor elindult meglátogatni az párjánál élő másik három gyerekét. A nő bántalmazó kapcsolatban élt a nő barátai szerint. Holttestét egy erdőben találták meg.
Vágólapra másolva!

Titokzatos módon eltűnt egy négygyerekes anyuka, Emily Strite. Utoljára április 12-én adott hírt magáról, akkor beszélt utoljára telefonon anyjával, amikor azt mondta neki, hogy meglátogatja a másik államban lakó 3 gyerekét, akik az apjukkal élnek. Akkor tört ki a családban a pánik, a gyerekek apja felhívta a nő anyját, hogy elmondja neki, hogy egy hete nem hallott róla.

Soha nem hívott fel, és nem kérdezett semmit Emilyről, vagy nem mondott semmit Emilyről , ezért pánilkba estem.

– mondta az édesanya. 

Az anya másnap bejelentette a lánya eltűnését, de a rendőrség közölte, hogy nincs bizonyíték arra, hogy az eltűnés kapcsán bármilyen szabálytalanság vagy bűncselekmény történt volna.

Szeptember 28-án egy csontvázmaradványt találtak egy erdőben Missouriban, az orvosi vizsgálatokat megerősítették, hogy az az eltűnt anya, Emily Strite holtteste. 

A nő barátai szerint bántalmazó párkapcsolatban élt a legkisebb gyereke apjával.

A hatóságok közölték, hogy a halál okát nem állapították meg, és az eltűnésével és halálával kapcsolatos nyomozás továbbra is folyamatban van.

Egy másik nő holttestét is egy erdőben találták meg egy tárolódobozban, miután kaptak egy fülest, hogy egy közeli erdős részen keressék. 7 év után adott életjelet magáról az a nő, aki eltűnt egy motelszobában, a hatóságok vizsgálják hogy emberkereskedelem lehet-e az ügy mögött.  Nyugdíjas korú jánoshidai asszony holttestére bukkantak aki rejtélyes módon eltűnt, a nő súlyos fokú agysorvadásban szenvedett Vadonban találták meg azt a nőt aki  a barátaival kempingezni ment, de úgy döntött inkább egyedül indul haza. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!