Agyonlőtte a munkatársát egy férfi, mert sokáig volt ebédszüneten

Vágólapra másolva!
Nem mindennapi ok ál egy texasi gyilkosság hátterében. Egy férfi felindultságában megölte a munkatársát, mert az késve ért vissza a munkahelyére az ebédszünetről.
Vágólapra másolva!

Megölte az egyik munkatársát egy texasi férfi, mivel szerinte túl hosszú ebédszüneteket tartott. A 51 éves férfi a munkahelyükön, az íróasztalánál ülve lőtte le a nőt. Mindketten az Allegiance Trucks Lewisville-i irodájában dolgoztak, nem messze Dallastól. 

A nő épp visszatért az ebédszünetről, amikor a férfi  többször is tüzet nyitott rá és halálosan megsebesítette. 

A nőt kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. A férfi bevallotta, hogy megszállottan üldözte a nőt, számolta minden nap mikor megy ki és milyen hosszú ebédszüneteket tart. 

A férfi szerint a nő indokolatlanul hosszú szüneteket tartott munkaidőben, amit ő többször jelentett is a munkaügyi osztályon, de figyelmen kívül hagyták, ami feldühítette, ezért vásárolt egy géppisztolyt és lelőtte a nőt. 

A Fox News szerint a gyilkossági szándék már régóta érlelődött benne, a fegyvert többször is magával vitte a munkahelyére. 

A támadás során szerencsére mások nem sérültek meg. Az iroda csütörtök óta zárva tart, az ügyben folyik a nyomozás.

A napokban több gyilkosságról is beszámoltunk. Egy 60 éves férfi egy veszekedést követően megölte a 65 éves munkáltatóját az osztrák-szlovák határ közelében lévő Gösting településen. 

A gyilkosság után egy borospince alagsorában rejtőzött el, robbanóanyagot is találtak nála. 

Mexikóban vasárnap megöltek egy katolikus papot és őslakos aktivistát. A pap az általa megtartott mise után, a furgonjában ülve lőtte agyon két fegyveres.

Rejtélyes gyilkosság történt néhány napja Louisiana államban. Lőtt sebekkel találtak meg egy fiatal párt az egyik autópályán. Egyelőre nem sikerült kideríteni mi állhatott a lövöldözés hátterében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!