Egy autópálya mellett találták meg egy fiatal lány és barátja holttestét

Vágólapra másolva!
Lőtt sebekkel találtak meg egy fiatal párt az autópályán Louisiana államban. A nyomozás szerint öngyilkosság és is gyilkosság történt, de nem sikerült kideríteni mi állhatott a lövöldözés hátterében.
Vágólapra másolva!

Október 12-én a 17 éves Dashayla Ardoint-t és a 21 éves Glenkeithan Robertson-t lőtt sebekkel, holtan találták egy autópályán Louisianában, az Egyesült Államokban. A nyomozás eddigi állása szerint gyilkosság vagy öngyilkosság történt.  A pár a lány gimnáziumába tartott, aznap volt az öregdiákoknak rendezett focimeccs, az útvonaluk alapján erre következtetett a rendőrség.

A férfi Instagram oldalán látható, hogy helyi DJ volt. Egy két hónappal ezelőtti Instagram bejegyzésben feltett magukról egy képet azzal a szöveggel: "Te és én a világ ellen"
KP Gibson sheriff azt mondta a PEOPLE-nak, hogy úgy vélik Roberstson volt a lövöldöző, de nem tudják mi áll a lövöldözés hátterében.

A gimnázium is megemlékezett a diákjáról egy Facebook posztban, és azt írják, hogy a nő bátorságára, kedvességére és gyönyörű mosolyára mindig emlékezni fognak. 

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Más lövöldözésről is beszámoltunk korábban, lelőttek egy férfit a svédországi Sollentuna község egyik bevásárlóközpontjának éttermi területén. A jelentések szerint az illetőt két lövés érte, kórházba szállították. A jelentések szerint az elkövető harminc perccel a lövöldözés előtt felderítette a helyszínt. Az illető ezután visszatért, és lelőtte a férfit. 

Letartóztattak egy férfit mert rendőrökre lőtt. Mindezt azután, hogy összetörte volt barátnője autóját, mert nem tudta elfogadni, hogy a nő véget akar vetni a kapcsolatuknak. Riasztották a rendőröket, de akkor már azt látták, hogy helyi rendőr a helyszínen van, az autóján pedig lövésnyomok vannak. A lövöldözésben nem sérült meg senki. A rendőr egy baleset ügyében akart vele szemben intézkedni, mire a férfi fegyvert rántott, és lőtt.

Súlyosan megsérült egy 17 éves fiatal, miután lövöldözés áldozata lett egy philadelphiai buszon, amin összesen 30 ember utazott, de csak a 17 éves fiatalt találta el a lövés. A nyomozók gyanúja szerint a lövés célzott támadás volt a tinédzser ellen, és közelről a busz hátuljába lőtték.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!