Sokkoló videó: többméteres hullám sodor az óceánba egy fotózkodó turistát Indonéziában

Vágólapra másolva!
Az óceánban zuhant egy turista egy sziklás partszakaszról Indonéziában, miközben fotókat készített a tájról. A barátai tétlenül álltak, és már nem tudtak segíteni rajta.
Vágólapra másolva!

A 20 éves fiú egy baráti társasággal az indonéz tengerparton járt vasárnap, amikor úgy döntött, hogy megpróbál képet készíteni a kelet-jávai Kedung Tumpang Beach sziklás partja mentén összecsapó hullámokról - írja a Mirror. 

A víz kezdetben nyugodt volt, a fiú barátai közül néhányan a sziklás part mentén úsztak. A nyugodt víz azonban egyik percről a másikra háborgóvá változott és 

több méter magas hullámok keletkeztek, melyek elragadták a fotókat készítő fiút.

A hátborzasztó esetről a közösségi oldalakon terjedő videókon azt látható, hogy egy hatalmas hullám maga alá rántja, majd az óceánba sodorja a fiút, aki kapálózik, majd eltűnik a habok között. 

A szemtanúk először nevetésbe törtek ki, ahogy a fiú a térdére rogyott, de később megfagyott a levegő, mikor azt látták, hogy nyoma veszett - számolt be róla a New York Post.

 A hatóságok továbbra is keresik a holttestét, de ha vasárnapig nem találják meg, akkor leállítják a keresést.

"A hullámok 6,5 és 14 láb (2-4 méter) közötti magasságúak voltak" - mondta el az Indonéz Nemzeti Kutató- és Mentőügynökség szóvivője.

Szelfi készítés miatt halt meg nemrég egy nő Brazíliában. Megcsúszott egy vízesésnél, miközben egy szelfit akart készíteni, és a halálba rántotta magával az unokaöccsét is. 

Néhány éve két brit fiatal halt meg, miközben egy szelfit akartak készíteni a spanyolországi Alicante egyik strandjánál. Egy magasabban fekvő részen másztak ár a korláton, hogy egy képet készítsenek magukról, mikor a tengerbe zuhantak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!