Egy idegen nőnek könyörgött a 15 éves kisfiú, akit megkéseltek, hogy ne hagyja meghalni

Vágólapra másolva!
Halálos késelés történt a londoni Woolwichben. Egy 15 éves kisfiút késeltek meg, akit egy helyi nő próbált meg életben tartani. A fiú az utolsó szavaival könyörgött neki, hogy ne hagyja meghalni. A helyiek a történtek után aggódni kezdtek, egyre több a banda az utcákon.
Vágólapra másolva!

Egy 14 éve a környéken élő nő azt mondta a rendőröknek, hogy kiabálást hallott a háza előtt. Ezért zokni és cipő nélkül, hálóingben szaladt le a lépcsőn, ekkor látta meg a földön fekvő fiút. Odament hozzá és megpróbált neki segíteni. 

„Volt egy vágás a homlokán és a fején, de annyi vér volt hogy nem értettem, mi történik. Ekkor megláttam a lábát és azt gondoltam, biztosan elvágtak egy artériát. Ezért azt lenyomtam, és közben folyamatosan kapcsolatban voltam a mentőkkel” – mondta a nő.

15 éves vagyok, ne hagyj meghalni

 - könyörgött a fiú az őt megmenteni próbáló nőnek.

Egészen addig vele volt, amíg a mentők ki nem érkeztek, és azzal a hittel ment haza, hogy a kórházba viszik és felépül. Ám sajnos a fiú nem sokkal utána meghalt. 

A nő korábban is látta a fiút a barátaival és mindig nagyon udvariasan viselkedett. Azt mondja, a környékükön egyre gyakoribbak az utcán folyó illegális üzletek, így már kamerarendszereket is kellett telepíteni.

A Plumsteady Rendőrkapitányság előtt felszólaló tisztviselő, Trevor Lawry azt mondta, hogy természetesen gyilkosság miatt indítottak nyomozást, de mindig nagyon megrendítő érzés egy családnak elmondani, ha meghalt egy szerettük, főleg egy olyan emberé, aki csak 15 éves volt, és még egy egész élet állt előtte - írja a Mirror.  

„Elkötelezettek vagyunk, hogy mindent megtegyünk annak az érdekében, hogy eltüntessük ezeket a fegyvereket az utcákról” – mondta. 

Arról is beszámoltunk, hogy hárman meghaltak, többen pedig megsebesültek a németországi Solingenben is egy késes támadásban. A szemtanúk szerint arabnak kinéző késes támadó válogatás nélkül támadt az ünneplőkre, még szombaton őrizetbe is vették

Nemrég támadt rá három emberre egy férfi az egyik manchesteri kisvárosban is. Az áldozatok közül egy nő a helyszínen meghalt, míg két másik életéért a kórházban küzdenek, köztük egy gyerekéért. A támadás után egy fiatal férfit tartóztatott le a rendőrség. Késsel támadtak meg egy lelkészt Írországban is augusztusban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!