Újabb késelés Németországban: négy ember súlyosan megsérült

Vágólapra másolva!
Csaknem halálra késelt négy embert egy férfi Németországban. A támadó véletlenszerűen választotta ki áldozatait, akikhez több mentő és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.
Vágólapra másolva!

Szombat délután egy 32 éves peine-i férfi három férfit és egy nőt késel meg. Az áldozatok az úton sétáltak Vallstedtben, mikor a a férfi rájuk támadt. - közölte a helyi rendőrség szóvivője. 

A rendőrség tájékoztatása szerint a támadás oka még tisztázatlan. 

A sérülteket ezután kórházba vitték, egy 48 éves nőt, egy 18, 66 és egy 73 éves férfit. A helyszínre több mentőautó és mentőhelikopter is érkezett, hogy elássák a sérülteket. 

Később a rendőrség szóvivője elárulta, hogy a sérültek közül egyik áldozat sincs életveszélyben. 

Az is kiderült, hogy a 32 éves férfi véletlenszerűen választotta ki, kiket fog megkéselni, majd ellenállás nélkül hagyta letartóztatni magát. A férfiről a rendőrség úgy nyilatkozott, hogy nem viselkedett furcsán és korábban nem volt büntetve sem. - írja a Spiegel

rendőrségi szalag, tetthely, rendőrszalag
Képünk illusztráció!
Fotó: Fotó: police.hu

Ahogy arról korábban írtunk, hogy halálos késelés történt Londonban, az áldozat egy harminckét éves nő volt. Késsel támadtak meg egy lelkészt Írországban is augusztusban.

Arról is írtunk korábban, hogy egy férfi rátámadt három emberre az egyik manchesteri kisvárosban. Az áldozatok közül egy nő a helyszínen meghalt. A támadás után egy fiatal férfit tartóztatott le a rendőrség. 

Szeptember elején három fekete ruhába öltözött és a fején símaszkot viselő férfi késsel fenyegetőzve rabolt ki egy DPD futárt az angliai Dagnallban. A támadók autóval elmenekültek, a hatóságok szemtanúkat keresnek, hogy megtalálják őket.

Az Origo is beszámolt róla, hogy halálra késeltek egy tizenéves fiút London délkeleti részén szeptember 22-én. Az ügyben azóta több letartóztatás is történt.

Azt is megírtuk, sok késelés történik Anglia-szerte és legtöbbször tinédzserek érintettek a bűncselekményekben. Júliusban két gyereket halálra késelt egy tinédzser Angliában, és többen megsérültek. Arról is írtunk, hogy az angliai Southportban tartott rendezvényen egy őrjöngő férfi késsel támadt a gyerekekre. Májusban egy nő súlyosan megsérült, miután fényes nappal megkéselték egy lutoni iskola közelében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!