Egy anyát és két kisgyerekét késelte meg egy támadó, a szomszéd segített a bajba jutott családnak

Vágólapra másolva!
Egy férfit vád alá helyeztek egy késelés miatt, amelynek során egy kétéves kisfiú, egy nyolcéves kislány és egy nő megsérült kelet-londoni otthonukban.
Vágólapra másolva!

Késes támadás történt péntek este Londonban. Egy 48 éves férfi, Kulvinder Ramnak ellen vádat emeltek, miután leszúrt egy 2 éves fiút, egy 8 éves kislányt és egy nőt saját otthonukban. A férfinak holnap kell megjelennie a bíróság előtt.

Egy szomszéd, Davey Holland sietett a bajba jutott család segítségére, aki betörte az ablakot és így jutott be a házba.

A támadót a helyszínen letartóztatták. A rendőrség megerősítette, hogy az áldozatok és a késes támadó ismerték egymást. Az áldozatokat kórházban kezelik, a 30-as éveiben járó nő és a kisfiú sérülései életveszélyesek. Egy szemtanú elmondta, hogy 

fél hat körül kiabálást hallott - kinézett az ablakon, és látott egy véres ruhájú nőt, aki egy kislánnyal volt

- írja a The Sun.

Korábban több hasonló londoni esetről is beszámoltunk, szeptemberben halálra késeltek egy tizenéves fiút a város délkeleti részén. Előtte egy héttel is történt egy halálos késelés Londonban. Az áldozat egy harminckét éves nő volt. Azt követően pedig Rotterdamban történt tragikus kimenetelű késes támadás.

Arról is beszámoltunk, hogy hárman meghaltak, többen pedig megsebesültek a németországi Solingenben is egy késes támadásban. A szemtanúk szerint arabnak kinéző késes támadó válogatás nélkül támadt az ünneplőkre, szombaton őrizetbe is vették

Nemrég támadt rá három emberre egy férfi az egyik manchesteri kisvárosban is. Az áldozatok közül egy nő a helyszínen meghalt, míg két másik életéért a kórházban küzdenek, köztük egy gyerekéért. A támadás után egy fiatal férfit tartóztatott le a rendőrség. Késsel támadtak meg egy lelkészt Írországban is augusztusban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két helyszínen több embert is megkéseltek tegnap Mosonmagyaróváron. A helyszínre három mentőhelikoptert is riasztottak egyet a Bartók Béla útra, egyet a Fő utcába. A fő utcában egy dohánybolt tulajdonosa az áldozat. A 20 éves elkövető 10-10 alkalommal szúrta meg az anyját és apját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!