Virágokkal teli ágyban lőtte le barátját egy nő

Vágólapra másolva!
Angliában egy nő fejbe lőtte a barátját, majd kihátrált a közös tervükből, hogy együtt lesznek öngyilkosok. Az egyik ismerős is tudott az öngyilkossági szándékról, vallomást tett a rendőrségen.
Vágólapra másolva!

A 22 éves Heavenly Faith Garfield bűnösnek vallotta magát emberölés vádjában, miután lelőtte barátnőjét, a 21 éves Brooklyn Michelle Barrettet. 

Közösen tervezték az öngyilkosságot, fotók is bizonyítják, hogy együtt vásárolták meg a gyilkos fegyvert is. Az elkövető apja, miután szembesült a gyilkossággal, felhívta a rendőrséget és jelentette, hogy Barrettet a lánya meglőtte. 

Amikor a rendőrség kiérkezett a helyszínre, az áldozatot fején lőtt sebet találták, mellette az éjjeliszekrényen egy töltetlen pisztollyal. Ezen a napon az apa talált egy doboz töltényt, amely teljes volt, de talált egy másikat is, amiből kettő töltény hiányzott.

Nem sokkal később jelentkezett Barret egy barátja, aki elmesélte, hogy ő tudott az öngyilkossági szándékról, mert megosztott vele a lány, hogy hogyan szeretné megtenni, a beszélgetésről szóló képernyőfotókat is bemutatott a hatóságoknak.  Elmondta továbbá hogy,

öngyilkossági egyezményt kötött egymással a két fiatal, a megállapodás szerint az egyikük megöli a másikat, majd önmagát. 

Garfield bevallotta a hatóságoknak, hogy ő lőtte fejbe a barátját, jelenleg egytől tizenöt évig terjedő börtönbüntetésre és közel 3,5 millió forint megfizetésére számíthat. Az ítéletet novemberben hirdetik ki. 

image

Az America’s Got Talent tehetségkutató egyik táncosa, egy 17 éves lány minden korábbi előjel nélkül öngyilkos lett, autógázolás áldozata lett, a helyszínen meghalt.  

Egy ártatlan ember is meghalt egy öngyilkos tinédzser miatt, aki egy bevásárlóközpontból ugrott ki és ráesett egy gyalogosra. Mindkettejüket kórházba szállították, de az életüket már nem tudták megmenteni. 

Nemrég írtunk arról, hogy milyen okok állhatnak az öngyilkosság hátterében, és hogyan tudjuk megelőzni. Fontos, hogy aki öngyilkossági gondolatokkal küzd, esetleg úgy érzi, elhatalmasodott rajta a reménytelenség és kilátástalanság érzései – tudnia kell, hogy nincs egyedül! 

Ha Ön, vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot! 
Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás, vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítséghez!  Jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!