Árvíz sodort el egy macskát az Egyesült Államokban, aztán csoda történt

Vágólapra másolva!
Egy észak-karolinai család éppen az otthonát ürítette ki a Helene hurrikán miatt, amikor a macskájukat elvitte az ár. Napokkal később, mindannyiuk nagy meglepetésére ismerős nyávogást hallottak az udvaron.
Vágólapra másolva!

A Collins család szeptember 27-én igyekeztek kiüríteni a burnsville-i otthonukat, hogy minél több dolgot meg tudjanak menteni a Helene hurrikán okozta áradásoktól. Ekkor azonban a szeretett macskájuk, Ricardo Blanco elszakadt tőlük a nagy kavarodásban. 

Ezek után azt vették észre, hogy a macska a mobilházuk tetején van, amit már elsodort az árvíz. 

Végignézték, hogy a mobilház nekiütközött a szomszédháznak. 

Ott a macska megpróbált felmászni a fémtetőn, de nem sikerült neki és beleesett a vízbe.

 Az egyik fiú megpróbált odarohanni, hogy megmentse az állatot, de a magasfeszültségű kábelek megakadályozták. A családfő egy interjúban elmondta, hogy tehetetlenek voltak, ami nagy fájdalmat okozott nekik. 

Nyolc nappal később éppen az otthonuknál takarították el a szemetet, amikor az egyik fiú halk nyávogást hallott. 

A macska valahogyan sikeresen visszatért a családjához. 

Elvitték orvoshoz, ahol kezelték a fülfertőzését és a légúti megbetegedéseit. Mostanra meggyógyult és úgy viselkedik, mint korábban – írja a Huffpost

Ahogy azt korábban megírtuk, Benny és Susanne Anguiano egy, a kaliforniai Salinasban élő házaspár házaspár júniusban kempingezni ment a Yellowstone nemzeti parkba. A parkban a macskájukat valami megijesztette és az beszaladt a fák közé, és eltűnt. Mire a kirándulás véget ért, a macska Rayne Beau még mindig nem került elő. Augusztus elején a házaspár üzenetet kapott a Pet Watch nevű, háziállatok nyomon követésére szolgáló szolgáltatástól, amely szerint macskájukat Roseville-ben találták meg. Egy nő az utcán találta meg Rayne Beau-t és bevitte egy menhelyre. Azonban Roseville, mintegy 1290 km-re van Yellowstone-tól. 

Szeptemberben Rosie macska, akiről úgy gondolják, hogy a világ legidősebb macskája, 33 évesen meghalt. Rosie idén június 1-én töltötte be 33. életévét, így emberi években számolva 152 éves korában halt meg. 

A perzsa Louis lett az első macska, aki megmászta Anglia, Skócia és Wales legmagasabb hegyeit, és összesen 29 órát töltött hegymászással a gazdáival.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!