Gyönyörű orosz nőkkel reklámozza strandjait Észak-Korea

Vágólapra másolva!
"Ez nem éppen a Club Med, de Észak-Korea azt akarja, hogy látogassa meg" - írja a New York Post a közelmúltban megjelent, állami tulajdonban lévő Korea International Travel Company hirdetése kapcsán.
Vágólapra másolva!

Az állami tulajdonban lévő Korea International Travel Company a közelmúltban reklámvideókat készített, amellyel az orosz fiatalokat célozták meg, várják őket és a pénzüket Észak-Korea érintetlen strandjain - írja a New York Post

A reklámokat a Dél-Hamgjong tartományban található Majeon Beachen forgatták, gyönyörű orosz nőkkel, akik a homokban szórakoznak, strandröplabdáznak.

 A párok önfeledten ugrálnak a habok között, miközben jet-skik száguldanak a nyílt vízen. Ironikus módon a hirdetésben bikinis nők szerepelnek, pedig a kétrészes fürdőruha nem megengedett az országban. Oroszország és Észak-Korea az elmúlt években megerősítette szövetségét. Vlagyimir Putyin orosz elnök júniusi észak-koreai látogatása során kölcsönös védelmi paktumot írt alá Kim Dzsongun észak-koreai diktátorral arra az esetre, ha bármelyikük nemzetét megtámadnák.

Észak-Korea a világjárvány óta januárban nyitotta meg határait először a turisták előtt.

Az országban, ahol tombol az éhínség, a turistákra más szabályok vonatkoznak, mint a helyiekre. Februárban mintegy 100 orosz turista érkezett Észak-Koreába egy 4 napos sítúrára. A Wonsan közelében található Masikryong síterep 2014-ben nyitotta meg kapuit.

 

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma júliusban utazási figyelmeztetést adott ki, amelyben azt tanácsolta az amerikaiaknak, hogy ne látogassanak Oroszországba, se Észak-Koreába.

Nemrég arról írtunk, hogy a dél-koreai rendőrség őrizetbe vett egy észak-koreai disszidenst, aki egy lopott busszal próbált átkelni a szigorúan őrzött határon, hogy visszatérjen Észak-Koreába. Arról is írtunk, hogy rengeteg, a betongyártás fontos alapanyagául szolgáló homokot termelnek ki Észak-Korea egyik legfontosabb folyójának partjairól. A homokból jut Kínába is, így a latorállam az ellene érvényben lévő szankciókat megkerülve juthat értékes devizához.

Új, a források szerint méregdrága, high-tech eszközökkel felszerelt intézménnyel növelné Kim Dzsongun az elzárkózó Észak-Korea biztonságát és a rezsim stabilitását. Ha hinni lehet az országból kiszivárgó információk közlőinek, Észak-Korea kémközpontja 2026-ra el is készül. Pontosabban: muszáj, hogy elkészüljön. Az észak-koreai vezető urándúsító létesítményben tett látogatásáról közölt képeket az észak-koreai média. Ez az első alkalom, hogy a világ, ha közvetetten is, de bepillantást nyerhet az elzárkózó ország egyik ilyen létesítményébe.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!