Halálra marcangolta gondozóját egy oroszlán egy krími állatkertben

Vágólapra másolva!
Oroszlánok téptek szét szerdán egy gondozónőt a Krím félszigeten található Tajgan állatkertben, a nő éppen takarított a ketrecben, amikor a vadállatok megtámadták - közölte az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) területileg illetékes szerve.
Vágólapra másolva!

Ma a Tajgan oroszlánpark egyik alkalmazottja, aki csaknem 17 éve dolgozott ott, bement takarítani a ketrecbe a három oroszlánhoz, de nem zárta le a ketrec két helyisége közötti ajtót, aminek következtében a ragadozók megtámadták a nőt, halálos sebeket ejtve rajta. A dolgozó halála miatt vizsgálat indult

 - ismertette az SZK. A tájékoztatás szerint egy alkalmazott halálát eredményező, munkavédelmi szabályok gondatlanságból történt megszegése miatt indult eljárás. Az SZK szerint nyomozók átkutatták a helyszínt és megvizsgálták a munkavédelmi szabályok betartását az állatkertben.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, halálra marcangolt egy állatkerti gondozót egy oroszlán Nigériában.

Cikket közöltünk arról is, hogy egy cirkuszi előadás közben egy medve idomárja ellen fordult Oroszországban. A közönséget - aminek soraiban rengeteg gyerek is ült - sokkolta az eset.

Arról is írtunk, hogy egy család az ausztráliai Sydney-ben lévő Taronga Állatkertben letették a kislányukat az oroszlánok kifutója elé, egy nőstény rögtön odarohant, és nagyon izgatott lett. Nem tudni, játszani akart-e vele vagy megenni - videó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!