Lezuhant egy kisrepülő Los Angeles mellett, többen meghaltak

Vágólapra másolva!
Lezuhant egy több embert szállító kisrepülő a Los Angeleshez közeli Catalina-szigeten kedden este, a szerencsétlenségben többen meghaltak.
Vágólapra másolva!

Többen meghaltak egy repülőgép-balesetben a Los Angeleshez közeli Catalina-szigeten kedden este. A hatóságok nem sokkal este fél 9 előtt kezdték meg a keresést - írja a Daily Star.

Az első jelentések szerint akár hat ember is tartózkodhatott a kétmotoros, turbólégcsavaros kisrepülő fedélzetén.

 A sötét miatt a tűzoltók leállították a túlélők keresését az éjszaka folyamán, de felfedeztek egy törmelékmezőt.

Egyelőre még kérdéses, hogy a gép fel- vagy le próbált szállni az Avalonban található repülőtérre.

2016-ban egy hasonló incidensben egy két utast szállító gép a kifutópálya mellett lezuhant Catalina-szigeten, miközben megpróbált leszállni egy repülőtéren.

Ahogy arról az Origo beszámolt, lezuhant egy mentőhelikopter az Egyesült Államokban hétfőn, három ember meghalt. Az áldozatok éppen úton voltak egy betegért, amikor a szerencsétlenség történt. Nemrég halálos repülőgép-baleset történt Hollandiában is. A repülő a Breda Nemzetközi Repülőtérhez közeli autópályánál zuhant le, a baleset okát még vizsgálják. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, nemrég Sóskútnál is lezuhant egy gép. A gépben egyedül a pilóta ült, a férfinek állítólag vérzett a feje és véraláfutásos lett a keze. A helyszínre siettek a mentők, tűzoltók és a rendőrök is; a férfit kórházba szállították. Rendkívül súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 17 éves lány, aki szintén egy vitorlázó repülőgépben ülve zuhant le nyáron.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!