Vágólapra másolva!
Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül4 bejegyzés

Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háború 955. napjáról.

 

07:44
október 06, 2024
Vágólapra másolva!

Több mint 12 ezren jöttek tegnap Ukrajnából

Az ukrán-magyar határszakaszon 5594-en léptek be Magyarországra szombaton, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 6899-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) vasárnap az MTI-t.

A beléptetettek közül a rendőrség 31 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes. Nekik ez idő alatt kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzése érdekében - áll a közleményben.

06:38
október 06, 2024
Vágólapra másolva!

Robbanások Kijevben

Október 6-án éjjel több robbanás is hallatszott Kijev városában, a fővárosban aktív a légvédelem. Az ukrán légierő korábban az ország különböző régióiban orosz dróntámadások veszélyére figyelmeztetett. (Kyiv Independent)

06:37
október 06, 2024
Vágólapra másolva!

Drónnal bombáztak le egy buszt az oroszok - fotó

Ricskij községben az oroszok egy drónnal robbanószerkezetet dobtak egy személyszállító buszra, a robbanás három civilt megsebesített és megrongálta a buszt - jelentette a terület katonai vezetése. 

 Szumi az orosz Brjanszki, Kurszki és Belgorodi területtel határos. Az elmúlt 24 órában az oroszok 61 különálló támadásban 12 településre mértek csapást a területen. 

06:33
október 06, 2024
Vágólapra másolva!

Ez történt szombaton

Előző napi közvetítésünket ITT OLVASHATJA!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!