A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Az iskolai körzet, ahová Thomas Matthew Crooks, a Donald Trump elnökjelölt merénylője korábban járt, közleményt adott ki, amelyben több téves információt is igyekezett megcáfolni.
Vágólapra másolva!

Mint ahogyan arról az Origo is írt korábban, Thomas Matthew Crooks állítólag jelentkezett egy középiskola lövészklubba, ahova nem vették fel, mert "komikusan rosszul lőtt". Valamint egykori osztálytársai szerint egy csendes, visszahúzódó diák volt, akit több alkalommal piszkálták fura öltözködési stílusa miatt.

A Pennsylvania állambeli Bethel Park iskolai körzete megjegyezte, hogy Crooks "soha nem volt tagja lövészcsapatának", és arról sincs sehol feljegyzés, hogy abban kipróbálta volna magát. Az edző pedig szintén nem emlékszik arra, hogy találkozott volna a fiúval.

Lehetséges azonban, hogy Crooks informálisan részt vett egy edzésen, lőtt egyet, majd elment és nem tért vissza. Erről azonban nincs feljegyzésünk

- írták

Majd cáfolták azt a hírt, mely szerint Crooks megfenyegette volna az iskolát 2019-ben. 

Azt az incidenst alaposan kivizsgáltuk és gyorsan kezeltük, és az érintett diák megfelelő fegyelmit kapott

- írták, majd hozzátették: az esetnek semmilyen köze nem volt Thomas Crookshoz.

Az iskolakörzet emellett tagadta azt is, hogy a fiút az iskolatársai zaklatták volna. Állításukat egy olyan nyilvántartással bizonyították, melyben kiváló tanulmányi eredményeket tudtak felmutatni a fiúnál, aki rendszeresen járt iskolába, zaklatásról pedig nincs információjuk.  

Mr. Crooksot csendes, okos fiatalemberként ismerték, aki általában jól kijött tanáraival és osztálytársaival

- írták. 

Mint ahogyan azt írtuk, a TMZ birtokába egy olyan videófelvétel került, amelyen az elnökjelölt merénylője látható, aki kínosan viccelődött a péniszméretével. A felvétel szintén valamelyest megcáfolta azokat az információkat, melyek arról szóltak, hogy egy csendes, visszahúzódó fiú lett volna az iskolában.

A felvételen az látható, hogy 

Crooks tréfásan úgy jellemezte magát, mint aki 1,80 méter magas és a Stanford Egyetem hallgatója, miközben tíz centis pénisze van.

 

A Donald Trump elleni merényletről itt olvashat bővebben:

https://www.origo.hu/nagyvilag/2024/07/ralottek-trumpra-egy-kampanyrendezvenyen-video

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!