Egy tanárnő meseolvasás közben fojtogatott egy autista gyereket - fotó

Vágólapra másolva!
Az 59 éves Otero Vilma speciális tanárnőként dolgozik az egyik floridai iskolában. Az egyik kollégája lefényképezte, hogy a lábával fojtogat egy autista kisfiút, miközben mesét olvas a többieknek.
Vágólapra másolva!

Döbbenetes eset történt a floridai Forest Lake Álatlános Iskolában augusztus 24.én. 

Az egyik tanár lefényképezte, ahogy a kolléganője, az 59 éves Otero Vilma mesét olvas a diákoknak, közben pedig a lábával fojtogat egy autista kisfiút. 

A jelentés szerint a tanárnő 36 éve foglalkozik gyerekekkel. A kollégája először azt hallotta meg, hogy az egyik gyerek sír és sikítozik. Ekkor látta meg, hogy Otero fojtogatja az egyik autista kisfiút a lábával. Az arca már vörös volt a sírástól, de a tanárnő ekkor sem engedte el. A másik tanár több képet is készített az esetről. 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy végül a gyerek hogyan szabadult ki a tanárnő szorításából. 

A hatóságok ki akarták hallgatni a kisfiút a történtekről, de csak annyit tudott elmondani a történtekről, hogy az egyik tanára bántotta. 

A tanárnőt a rendőrök gyermekbántalmazás miatt őrizetbe vették, de mostanra kiengedték a börtönből. A nő tagadja, hogy bántotta volna a fiút. 

Az iskola egy közleményében azt írta az esettel kapcsolatban, hogy tudnak a bántalmazásról. Elkötelezettek minden tanulójuk biztonsága és jóléte iránt, és komolyan veszik ezt a helyzetet. Vizsgálatot indítottak az ügyben, a tanárnőt szabadságra küldték – írja az Unilad

Ahogy azt korábban megírtuk, egy Pennsylvania állambeli iskolabuszsofőr odaragasztott a busz üléséhez egy 10 éves diákot az iskolába tartó út során, pedig a diák előzőleg bekötötte magát.

Tavaly egy házaspár hónapokon keresztül éheztette, verte, és teljesen elhanyagolta két és fél éves gyereküket. Amikor a kisgyerek beteg volt, nem vitték orvoshoz, ezután halt meg a gyerek pont egy éve. Nagyjából ugyanígy viselkedett a pár a másik négy gyerekükkel is.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy akkorát rúgott egy kisfiúba a gyerekcsoport kísérője a szolnoki napközis táborban, hogy az arccal a földre esett. A kisfiú élete ezek után teljesen megváltozott. Annyira megviselték a parkban történtek, hogy pszichológushoz is kellett járnia. Azóta azonban már jobban van, és rengetegen dolgoznak azon, hogy elfelejtse a szörnyű eseményeket. A karateedző botrányos viselkedésére több bokszoló és híresség is reagált, volt olyan, aki kihívta egy bokszmeccsre. A férfi az eset után külföldre menekült, ott bujkált egészen július végéig.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!