Csuti elmondta, kinek drukkol az Ázsia Expresszben

Vágólapra másolva!
Vasárnap indul az Ázsia Expressz a TV2-n, ennek kapcsán az első évadban szereplő Csuti is elmondta a gondolatait.
Vágólapra másolva!

Vasárnap, szeptember 1-én már az ötödik évad indul a TV2-n az Ázsia Expresszből, amelynek versenyzői ezúttal a Fülöp-szigeteken és Thaiföldön mérik össze a tudásukat, az ügyességüket és a szerencséjüket.

HZ1_9095
Ázsia Expressz: a szereplők egy része
Fotó:  Havran Zoltán - Magyar Nemzet / Havran Zoltán - Magyar Nemzet

A műsorban az alábbi párokat láthatjuk:

  • Till Attila és Stohl András
  • Mikes Anna és Krausz Gábor
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István
  • Laky Zsuzsi és Dietz Guszti 
  • Sáfrány Emese és Béres Anett 
  • Jolly és Szuperák Barbara
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián
  • Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende
  • L.L. Junior és Dárdai Blanka

Csuti és az Ázsia Expressz

A közelgő premier kapcsán az első évad egyik szereplője, Csuti is megszólalt, aki akkori feleségével, Kulcsár Edinával vett részt a játékban, másodikként futottak be Ambrus Attila és Berki Krisztián után. 

"Nagyon várom már a vasárnap estét, amikor elindul végre a műsor. Sokat várok a Stohl András–Tilla párostól, akik szerintem pokolian szórakoztatóak lesznek, és ugyanezért vagyok kíváncsi a Zámbó tesókra is. Ugyanakkor 

rejtett erőket látok Béres Anett és Sáfrány Emese kettősében.

Nekik biztosan előnyt jelent majd a stoppolásnál, hogy csinos európai lányok, de nem csak ebben látom az erejüket. Ahogy én ismerem őket, egyikük sem az a könnyen ijedős, nyafogós fruska, szóval okozhatnak meglepetést a játékostársaiknak és a nézőknek is" – mondta Csuti a Borsnak arról, hogy kinek drukkol, kit lát esélyesnek az új versenyzők közül.

Szabó András Csuti
Fotó: Instagram/Csuti / Instagram/Csuti

A TV2-n az Újratervezésben is látható üzletember a lapnak arról is mesélt, hogy a műsorral járó kellemetlenségeket nem a komfortzónája, hanem egyenesen a naprendszer elhagyásaként élte meg. Kiderült az is, hogy szerinte őszintén kell játszani, nem érdekes fölös energiákat pazarolni arra, hogy az ember másnak mutassa magát. 

Aki megjátssza magát, az elbukik"

 – vélte.

"Azt hiszem, hogy Laoszban jártunk, és egy végtelen hosszú, hegyi szerpentinen át vezetett az utunk. Még most is látom magam előtt, ahogy az egysávosnak is alig nevezhető úton kanyargunk a hatalmas kamionnal, amelyiknek a sofőrje felvett minket. Szó szerint nem tudott húsznál gyorsabban menni, de még így is percenként éreztem azt, hogy a szakadékban fogjuk végezni. Közben hol szakadt az eső, hol tűzött a nap és hosszú, hosszú órákon át araszoltunk a cél felé. Ez volt talán a légidegtépőbb napunk a versenyben" – elevenítette még fel egy nem éppen kellemes emlékét.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!