Holttestet találtak egy nő szörfdeszkájának zsákjában

Vágólapra másolva!
Egy nőt gyilkossággal vádolnak, miután egy férfi holttestét találták meg a szörfdeszkájának huzatjában egy vidéki birtokon Darkwoodban.
Vágólapra másolva!

A 35 éves nőt péntek délután tartóztatták le és a Macksville-i rendőrőrsre vitték, ahol egy 63 éves férfi meggyilkolásával vádolták meg. A rendőrség azt állítja, hogy a nő és a férfi ismerték egymást. A mentőszolgálatokat csütörtökön este hét órakor hívták ki a darkwoodi ingatlanhoz, miután jelentették, hogy egy holttestet találtak. 

A rendőrök a férfi holttestét egy szörfdeszka huzatjában találták meg az ingatlan kocsibehajtójánál.

Az állami bűnügyi parancsnokság gyilkossági csoportjának tisztjei segítségével létrehozták a Strike Force Nome egységet a haláleset kivizsgálására, és a kiterjedt nyomozás után pénteken letartóztatták a nőt.

A nőt nem engedték szabadon óvadék ellenében, és a tervek szerint ma jelenik meg a Port Macquarie-i kerületi bíróságon - számolt be róla a Guardian.

A múlt hónapban arról is beszámoltunk, hogy egy bőröndbe rejtett holttestet találtak Romániában az út szélén. Pungești község lakosai több napja látták, hogy van egy bőrönd az út szélén. Hétfőn este egy illető a táskából áradó bűz miatt kinyitotta azt, egy férfi meztelen holtteste volt benne.

Arról is írtunk, hogy négy ember holttestét találták meg egy Norwich melletti ingatlanban januárban. A rendőrség szerint mind négy személy ismerte egymást.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!