Nekihajtott autójával egy busznak és két autónak, majd fejjel betörte egy bank ajtaját egy férfi Nyitrában

ámokfutó,Nyitra
Fotó: Facebook / Paraméter
Vágólapra másolva!
Egy ámokfutó pénteken Nyitra belvárosában járművével össze-vissza cikázott. Először egy Škodának ütközött, majd belehajtott egy lámpánál várakozó Audiba. Ezután egy autóbusznak ment neki, végül megállította egy kerítés. Ez mind nem volt elég, a férfi kiszállt az autóból, elfutott egy bankhoz, aminek fejjel betörte az ajtaját.
Vágólapra másolva!

Őrülten száguldozott egy férfi Nyitra belvárosában pénteken délután. Először egy Škoda Karoqnak ütközött, majd nagy sebességgel továbbhajtott a városközpont felé, egy kereszteződésnél áttért a szemközti sávba. Ott belerohant egy lámpánál várakozó Audi A6-osba oldalról - írja a Paraméter.

Ekkor még mindig nem állt meg, néhány utcával arrébb nekiment egy busznak.

 Végül belerohant egy kerítésbe. Ezután elfutott egy bankhoz, aminek a fejével betörte az ajtaját. 

A rendőrök elkapták, vérében nem mutattak ki alkoholt.

 Később vért vettek tőle további vizsgálat céljából.

Nemrég arról számoltunk be, hogy mintegy 25 sirályt halálra gázolt és két, a kutyáját sétáltató férfit is csaknem elütött egy férfi Washington államban, a rendőrség fotók alapján keresi. Az állami vadvédelmi hatóság a felvételeknek köszönhetően azonosította a sofőrt, és a rendőrök próbálják felvenni a kapcsolatot a férfival, aki feltehetően az államon kívül él. A sirályok Washingtonban védettnek minősülnek, vadászatuk és halászatuk tilos.

Ugyancsak büntetésre számíthat az az amerikai férfi, aki letépte egy sirály fejét, mert az belekapott a lánya sült krumplijába, míg idehaza egy férfit 8 hónap börtönre ítéltek, mert felakasztotta a kutyáját, igaz, az illető 2 év próbaidőt kapott, így nem kell börtönbe mennie. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!